abi niye yazıon şimdi 🙂 podu yeni kaldırdım aklımı çelme 🙂 pitch i anlatamamki whammy gibi ama elle yapıyorsun ton kalınlasıyor . nasıl desem 😀
bge demiş ki:Bi de bu aleti havaalanından sorunsuz geçirebilir miyiz?Ne yapmak gerekir?
Bi de bunu burada kullanabilmek için nasıl bir adaptöre ihtiyacım var?
gizbing demiş ki:belki yeri deyil ama tuner ı actıgımızda pitch diye bi ayar var bu ayar be işe yarar?
Billie_Joe demiş ki:bu arada arkadaslar wah pedalına fazlamı yüklendim bilmiyorum alt baglantı yerleri oynuyor wah ı acarken şiddetli bi şekilde !!Çaaaattt Taaak!! öle seler cıkarıyor wah ı acmaya koykuyorm pedalı acmaktanda korkuyorm ne yapabilirm servis falan varmı? Ben kıvılcım müzikten almıştım daha yeni.
O zaman konvertör alacaksın bir elekrtikçiden.Eski pedalım için kullanıyordum konvertörü , hatırladığım kadarıyla 3-5 milyon bir şeydi 2 yıl önce. Geçmiş sayfaları araştır veya forumda genel konvertör diye bir araştır , ne alman gereken daha detaylı yazar.bge demiş ki:ama ingiltere'den aldım.oranın şehir ceryanıyla buranınki farklı değil mi?
Billie_Joe demiş ki:bu arada arkadaslar wah pedalına fazlamı yüklendim bilmiyorum alt baglantı yerleri oynuyor wah ı acarken şiddetli bi şekilde !!Çaaaattt Taaak!! öle seler cıkarıyor wah ı acmaya koykuyorm pedalı acmaktanda korkuyorm ne yapabilirm servis falan varmı? Ben kıvılcım müzikten almıştım daha yeni.