Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tabikide güzeldir.ayrıca pod xt live ın son update ini yapıp üzerine 50$ basınca aynı zmanda bass pod xt live olarak da kulanabiliyorsunuz.hem bass hem elektro calanlar için çok iyi bence
pod xt ile yaptığım nothing else matters solo kaydı (deneme)ses kartı olarak creative soundblaster live kullandım alıcak olanlara referans olsun
yeri burası değil biliyorum ama ses kartını değiştirmeyi düşünüyorum ses kalitesini arttırmam için hangi ses kartını almalıyım pod xt kullanlar kayıt için hangi ses kartını kullanıyor?
wahammy tonumu bilmem ama ona yakın bişiler cıkıo stomp box u bender yap
heel 0
toe +24
mix ise 100
pedal ayarını ise tweak yapıp pedallada kontrol edebilirsin tabiki stomp posi secili olucak
ritim atarken falan deneme ama 🙂 cok acaip sesler cıkıo sacmalıo alet yada pedala hemen basıp cek o zaman biciiiyyup diye bi ses cıkıo bizde whammy diye avunuyoz 🙂)
ritim atarken falan deneme ama 🙂 cok acaip sesler cıkıo sacmalıo alet yada pedala hemen basıp cek o zaman biciiiyyup diye bi ses cıkıo bizde whammy diye avunuyoz 🙂)