siyah ayakkabi boyasi ile karartin vs diyenler var ama o goruntu cok hosuma gitti tam aradigim görüntü batuhan mutlugil gitarında bolca var meselaYok o sanirim rutubetli bi evde oturmustum bir sure zorunluluktan. Ordan kalma herhalde. Demesen dikkatimi cekmeyecekti. Birde cok uzun zamandir bu sekilde duruyor illa ki kararmalar olacaktir.
kazima abi gövde çok iyi duruyor tam istediğim olmus yarin 180 lik zimpara alip ise koyulucamEger yaparsan apartman bodrumunda yada rutubeti hissettigin bir alt apartman katinda 1 -2 ay birak kendiliginden olusacaktir muhtemelen.
Bari tamamen kaziyayim diye dusundum simdi de, Boya sokucu fiyatlari 200 tl olmus su an cok saskinim...
hayir abi beni durdurmanizin imkani yok aynisini yapicamKardes yok bu gercekten kotu bi calisma naapiyosun sen hopp dur 😀
abi daha önce boya sokucu ile metal boyasi sokmustum deneyimim var is guvenligini hallederim cok sağol ülkemizde atliyorlar maalesef 🙂Haydaa cocuga yol gostericez derken yoldan cikardik iyimi 😁 neyse zimparayi yaparken ya maske tak yada su zimparasi alip islatarak kullan. Tozu cigerine cekme cok zararli. Mumkunse acik havada yap. Alttaki saydam astara geldikten sonra agaca ulasmak istersen boya sokucusu kullan (cikan buhari sakin soluma, eline koluna bulastirma cok fena yakar, sokucunun kapagini acarken gozunu uzak tut cok tehlikeli)
Boya sokucusuyle agaca zimparalamadan hasar vermeden ulasirsin.
paylasirim tabikiKolay gelsin o zaman. Madem niyet ettin sonucunu da bizimle paylas.
hocam bir sorum daha var saydam yuzeye ulasinca boya sokucuye gec demistiniz saydam yuzey mi yoksa beyazlamaya baslayan yüzey miKolay gelsin o zaman. Madem niyet ettin sonucunu da bizimle paylas.
hocam son durum böyle bridgein arkasina ve alt taraftaki boynuzun oraya kurt cobainin siyah strattaki banttan yapıştırmayi dusunuyorum bridge e yapistirmam belki bridgedeki cizikler kendi cizikleriydi gitarın diğer kısımlarına da bakicam nasil olmus cok mu sırıtıyorAttigim fotoda siyah boyanin altinda saydam cila var. O cilanin bayagi kalin olmasi gerekiyor. O cilayi biraz inceltip boya sokucuyle agaca hasar vermeden cikarman lazim.
abi tahtası beni cok tatmin etti sunta bekliyordum gayet hoş bir agac çıktı ve hic boya sokucu kullanmadımSu asamada iyi gidiyor gibi gozukuyor. Beyaz yerleri bir tinerle silip gecip gecmedigine bak kazidigin icin catlaklara toz haline gelen boya doluyor muhtemelen. Agaci ortaya cikarmana bile gerek kalmamis gibi. Bundan sonrasi senin kendi keyfin. Nasil istersen oyle git 🙂
abi simdi tahtanın gözüken yerlerine sprey vernik siksam olur muabi tahtası beni cok tatmin etti sunta bekliyordum gayet hoş bir agac çıktı ve hic boya sokucu kullanmadım
çıplak ağacın üzerine normal vernik atılır değil miSprey vernik tecrubem olmadi daha once. Ben direk makineyle attiriyorum.