Aynen hocam o modeliSlash les paul rosso corsa modeli mi?
Kalitesini bilmiyorum ama epiphone un kendi bünyesinde yapacağı bir gitar için 3500 lira çok pahalı sadece koleksiyon değeri olduğunu düşünüyorumAynen hocam o modeli
Amfi olarak ne önerirsin pekiİki gitarında tadı ayrı. Denemen lazım. Biri birinden şu yüzden iyi demek zor. Line 6 spider 30 alma. Hiç önermiyorum. Daha iyi bir amfi al.
Hocam bu arada bütçe ne kadardı
Çalmak istediğin tarz?Amfi olarak ne önerirsin peki
Slash hayranlığım var ama metal ağırlıklı gidiyorum. Pedallarla verim alacağım birşey olması iyi olur aslında. Evde çalıyoruz şimdilikÇalmak istediğin tarz?
Bütçe?
Sahne-Ev?
Ev ise küçük bir şey düşünün ve modellemeli amplilerin pedallarla anlaşamadığını çok duydumSlash hayranlığım var ama metal ağırlıklı gidiyorum. Pedallarla verim alacağım birşey olması iyi olur aslında. Evde çalıyoruz şimdilik
Pedallardan verim almak istiyorsan lambalı bir amfi şart. Driveları pedaldan alacaksan fender bassbreaker serisi, fender blues junior, laney cub serisi alabilirsin. Özellikle bassbreakerların ve cubların evde kullanımı daha rahat olur attenuator olmadan.Slash hayranlığım var ama metal ağırlıklı gidiyorum. Pedallarla verim alacağım birşey olması iyi olur aslında. Evde çalıyoruz şimdilik