Gitar 500 dolar, arkadaki kafa kabin 2500 dolar. 🙂 Gitarın şekli hoşuna gidiyorsa alabilirsin, ileride de dediğin gibi manyetik değişimi yaparsın.bence tonu güzel
Gitar 500 dolar, arkadaki kafa kabin 2500 dolar. 🙂 Gitarın şekli hoşuna gidiyorsa alabilirsin, ileride de dediğin gibi manyetik değişimi yaparsın.bence tonu güzel
Gitar incelemelerinde bence kesinlikle markanın kendi youtube kanalından dinlenmemeli, objektif olan kanallara bakmalı. Ayrıca, kaç kullanıcının 2500 Dolarlık kabini var ki? 🙂.Gitar 500 dolar, arkadaki kafa kabin 2500 dolar. 🙂 Gitarın şekli hoşuna gidiyorsa alabilirsin, ileride de dediğin gibi manyetik değişimi yaparsın.
SE Standart'ımda (Endonezya yapımı) köprü yanlış hizalanmıştı (ince mi klavyenin dışında kalıyordu neredeyse, iade ettim) ve SE Tremonti'mde (Kore yapımı) de birkaç fret diğerlerine göre daha yüksek sanırım, henüz bir luthiere götüremedim. O yüzden QC'de biraz gözümden düştü. Belki de bana denk gelmiştir (ki bu konularda hiç şansım yok, her şeyin en kötüsü denk geliyor) ama bilemiyorum.benim bildiğim çok kaliteli işçilikleri var gidipte denedim ve hakikaten kaliteli neden böyle dedin
Gitarlarınızın yapım yılı nedir acaba benim 2 adet prs se tremonti gitarım oldu birisi 2015 custom olan hala bende diğeri 2011 standarttır onu sattım ikisinde de işçilik gayet düzgündü. Arkadaşlarımda da farklı modellerini denedim onlarda da bir sorun yoktu. Benim denediğim modeller hep 2016 öncesiydi belki de son zamanlarda Prs de kaliteden ödün vermeye başlamıştır.SE Standart'ımda (Endonezya yapımı) köprü yanlış hizalanmıştı (ince mi klavyenin dışında kalıyordu neredeyse, iade ettim) ve SE Tremonti'mde (Kore yapımı) de birkaç fret diğerlerine göre daha yüksek sanırım, henüz bir luthiere götüremedim. O yüzden QC'de biraz gözümden düştü. Belki de bana denk gelmiştir (ki bu konularda hiç şansım yok, her şeyin en kötüsü denk geliyor) ama bilemiyorum.
Şu an elimdeki 2019 model. Standard ise sanırım 2017 idi.Gitarlarınızın yapım yılı nedir acaba benim 2 adet prs se tremonti gitarım oldu birisi 2015 custom olan hala bende diğeri 2011 standarttır onu sattım ikisinde de işçilik gayet düzgündü. Arkadaşlarımda da farklı modellerini denedim onlarda da bir sorun yoktu. Benim denediğim modeller hep 2016 öncesiydi belki de son zamanlarda Prs de kaliteden ödün vermeye başlamıştır.
Kesinlikle, zaten gitarı alırken sadece gitara para vermiyorsun bunun içinde izlediğin reklamı vs filan da var...Gitar incelemelerinde bence kesinlikle markanın kendi youtube kanalından dinlenmemeli, objektif olan kanallara bakmalı. Ayrıca, kaç kullanıcının 2500 Dolarlık kabini var ki? 🙂.
dostum biri metalci telesi biri metalci stratı biri kaliteli bi prs clone'u 3ü de farklı gitarlar senin ne istediğine bağlı. 2.el *almayacaksan* bu gitarlar 4bine uzanıyor ben olsam ibanez rg350 ya da jem jr alırdım metalci telesi için ise ltd te200 modeline bakmanı öneririm. ama sen diyorsan ben 3ünden birine karar verdim kalite olarak banshee 6extreme fr gerçekten iyi bir gitar fakat 4.500tl verilir mi bilemedimAbilerim o zaman aklımda şuan 3model var biri schecter pt , schecter banshee 6fr extreme ve cort m600 duncan dizayn manyetikleri olan model bu cuma alicagim 3 unden hangisini tavsiye edersiniz
Abi sıfır alicagim ailem izin verse bakicam 2. ele de iştedostum biri metalci telesi biri metalci stratı biri kaliteli bi prs clone'u 3ü de farklı gitarlar senin ne istediğine bağlı. 2.el *almayacaksan* bu gitarlar 4bine uzanıyor ben olsam ibanez rg350 ya da jem jr alırdım metalci telesi için ise ltd te200 modeline bakmanı öneririm. ama sen diyorsan ben 3ünden birine karar verdim kalite olarak banshee 6extreme fr gerçekten iyi bir gitar fakat 4.500tl verilir mi bilemedim
ilk gitarın olacak ise banshee fr öldü çünkü floyd rose lar senin için kabus olacaktır. Schecter PT ile Cort m600 arasında bir seçik yapman gerekiyor. Teleler ağır, aksiyonu yüksek ve klavyesi kalın gitarlardır ben sana m600 ü öneririm fakat m600ün de çok hafif bir gitar olduğunu söyleyemeyiz. Ibanez JEM JR nin klavyesi aşırı incedir fakat o da edge serisinden bir köprüye sahip o da sıkıntı çıkarabilir. Ben ilk gitarın olacaksa 4k lık bir gitar yerine sx stratlara bakmanı tercih ederim.Abi sıfır alicagim ailem izin verse bakicam 2. ele de işte
dediğim gibi fr sıkıntı çıkaracak sürekli. strat tonu alırsın ama bi giriş seviyesi fender bekleme çünkü o da bir superstrat versiyonu ve hss bir gitar. zaten schecter genelde sert tonları ile bilinir. Yine de secim seninAbi magazaya gidip denicem artık aklıma yatan hangisiyse onu alicagim schecter da coiltap de var güzel strat tonu alırım değil mi?
Daha önce baska gitarlar da kullandim fakat normalde klasik müzikle ilgilendigim icin klasik gitar caliyorum bu ilk elektrom. Schecter in bakimini yapabilecegimi düşünüyorum.ilk gitarın olacak ise banshee fr öldü çünkü floyd rose lar senin için kabus olacaktır. Schecter PT ile Cort m600 arasında bir seçik yapman gerekiyor. Teleler ağır, aksiyonu yüksek ve klavyesi kalın gitarlardır ben sana m600 ü öneririm fakat m600ün de çok hafif bir gitar olduğunu söyleyemeyiz. Ibanez JEM JR nin klavyesi aşırı incedir fakat o da edge serisinden bir köprüye sahip o da sıkıntı çıkarabilir. Ben ilk gitarın olacaksa 4k lık bir gitar yerine sx stratlara bakmanı tercih ederim.
Öyleyse secim senin fakat schecterdan bi classic strat cleani beklememelisin. Banshee extreme fr çok yaygın değil diye biliyorum.Daha önce baska gitarlar da kullandim fakat normalde klasik müzikle ilgilendigim icin klasik gitar caliyorum bu ilk elektrom. Schecter in bakimini yapabilecegimi düşünüyorum.