andysat 4 Ağustos 2016 #21 Çok detaya girmeyin bence alın paketi götürün hesaplayınca sorarsınız uygun olursa gönderisisiniz. Buralardan alacağınız fikirlerle yapacağınız hesap tutmayacaktır.
Çok detaya girmeyin bence alın paketi götürün hesaplayınca sorarsınız uygun olursa gönderisisiniz. Buralardan alacağınız fikirlerle yapacağınız hesap tutmayacaktır.
forsaken 4 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #22 andysat demiş ki: Çok detaya girmeyin bence alın paketi götürün hesaplayınca sorarsınız uygun olursa gönderisisiniz. Buralardan alacağınız fikirlerle yapacağınız hesap tutmayacaktır. Hepsini görmek için tıklayın... Dostum haklısın.Burda denilen fiyatlar çok değişken ama ortalama fiyat çıkarmaya çalışıyorum.
andysat demiş ki: Çok detaya girmeyin bence alın paketi götürün hesaplayınca sorarsınız uygun olursa gönderisisiniz. Buralardan alacağınız fikirlerle yapacağınız hesap tutmayacaktır. Hepsini görmek için tıklayın... Dostum haklısın.Burda denilen fiyatlar çok değişken ama ortalama fiyat çıkarmaya çalışıyorum.