Rakustik, 2003 yilinda kurulmus bir Ankara grubudur. Rakustigi piyasada ki diger gruplardan ayiran en onemli ozelligi 80'ler 90'lar ve gunumuz rock muzigini akustik olarak icra etmesidir. Grup icinde 2 akustik gitar, 1 bas, 1 davul ve vokal mevcuttur. Grubun butun elemanlari muzik hayatlari boyunca cesitli mekan ve etkinliklerde bulunmuslardir. Grup elemanlariyla sohbet etmek ve iletisim kurmak isterseniz bulundugumuz mekanlari kisaca yazayim.
VOKAL (DIL$AD) = Kendisi PAN muzigin gitar departmaninda calismaktadir. Ayrica ALT GOLGEDE SAMEWAY adli grubuyla muzik icra etmektedir.
1.AKUSTIK (ZAFER) = Kendisi BASKENT muzik evinde calismaktadir. Ayrica KEMAL EROGLU muzik kursunda da gitar hocaligi yapmaktadir. Son olarakta ALT GOLGEde SAMEWAY adli grubuyle muzik icra etmektedir.
2.AKUSTIK (CAN) = Kendisini KIVILCIM muzigin egitim merkezinde gitar hocali yapmaktadir.
BAS GITAR (OGUZ) = Kendisi(yani ben) cuma ve c.tesileri 7-10 arasi BARAKA ROCK BAR'da RAKUSTIKle caliyorum. PERSEMBE ALT GOLGE'de INFO'yla caliyorum. Bu gune kadar north shield dahil bir cok mekan ve grupta muzik icra ettim.
DAVUL (CAN) = Rakustik, info ve grup hayir ile cesitli mekanlarda muzik icra ediyor.
Bugune kadar grup elemanlarinda sadece davul degisikligi oldu. Diger elemanlar kuruldugundan beri degismedi.
Repertuarimizdan icra ettigimiz grup ve sanatcilara ornek vermek gerekirse: Bonjovi, Def leppard, Eagles, Eric clapton, Guns'n roses, Mr.big, LYNYRD SKYNYRD, WhiteSnake, U2 vs.
Sevgili arkadaslar sunu unutmayin ki bizim amacimiz sadece muzik yapmak. Ticari kaygilar bir yere kadar; ama muzik icra etmek ki dogru icra etmek daha onemli.
Rakustik - Akustik tadinda rock keyfi.
Hepinizi cuma,cumartesi gunleri Baraka Bar'a ve degiskenlik gostersede haftada 1 cuma gunu ODTU UPTOWN'a bekleriz.
Sevgiler saygilar Oguz.
Bu arada funnyasme arkadasimizada tesekkur ederiz.