Cümleten merhabalar arkadaşlar, var olan bir grubum var (Kafası Bozuk Band). Fakat arkadaşım ve ben daha çok bir repertuar üzerine şarkılar yapıyoruz; sahneye çıkmak gibi bir gayemiz yok, daha çok yaptığımız işten keyif almaya bakan kişileriz. Ama asıl amacımız, kendi müziğimizi çıkartmak. Bunun için de rap ve rock, metal tonlarını kullanarak kendi tarzımızda şarkı çıkartmak. Ama önceliğimiz, arkadaş olabileceğimiz kafa kişiler bulmaktır. Zaten bu işler biraz uyum işidir. Haftanın her günü stüdyoya gidemeyiz; kimimiz çalışıyor, kimimizin okulu var vb. Belki ama fırsat buldukça bir bira eşliğinde yapacağımız müzik üstünde konuşup, ona göre bir çizelge üstünden ilerleyebiliriz. Yaptığımız müzik konusunda ne yaptığımızı bilen kişileriz. Fakat müzik işlerinde hep öğrenilecek yeni bir şey vardır. Çok iyi olduğumu iddia etmiyorum; şahsen ritim ve lead gitaristlik yapıyorum, arkadaşım da solistlik yapıyor. Ama bize yeni şeyler katacak bilgili arkadaşlara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.
Ulaşmak için [email protected] yazabilirsin. yada instagram'dan kafasibozukband'e yazabilirsin.
Ulaşmak için [email protected] yazabilirsin. yada instagram'dan kafasibozukband'e yazabilirsin.