Reaper Hakkında

Reaper içerisinde temel fx'lerle geliyor ama enstruman (basit bir synth. hariç) yok. İlgilenenler için ücretsiz yazılımların iyileri (çok abartı liste istemeyenler) bu siteden bulunabilir;

Daha fazla opsiyon arayanlara tavsiyem; instrument, effect and plugin host

Youtube'a müzik yüklemek isteyipte klip değilde resim kullanmak isteyenler için güzel bir tavsiye, hem upload hem izlemek isteyen için stream son derece hızlı oluyormuş;

Duymamış olanlar için, Reaper video edit için temel ihtiyaçları karşılayabiliyor;

Benim merak ettiğim bir konu var arkadaşlar. Mesela dışarıdan Midi file import ederken otomatik olarak her midi enstrümanına karşılık default bir Vsti enstrüman ve o enstrümanın preseti tanımlanabilinir mi ?

Mesela electric bass finger için otomatik olarak AMPL bass veya string ensmble için Roland Cloud veya Nexus'un bir patchi default yapılabilinir mi ?

Teşekkürler;

Selamlar herkese.

Dostlar konuyu hortlatmış oluyorum galiba kusuruma bakmayım lütfen.

Mesajların hepsini okudum ama terimler o kadar yabancı geliyor ki hiç birşey anlamadım.

Bu programı kullanmaya yeni başlıyorum.
Behringer UMC204HD ses kartım, BM 800 Condanser mikrofonum ve elektro klasik gitarımla birlikte ev ortamında amatör kayıtlar yapmak istiyorum.
Bu işe nereden ve nasıl başlayabilirim?

Geri