Reaper Yeni Vst'leri Görmüyor

Merhaba,
Reaper'a "enstruman ogren" youtube kanalını yöneten arkadaşların hazırladığı vst paketini tanıttım. Ancak bunların haricinde yeni bir vst'yi bu klasöre ekleyip re-scan dediğimde yeni ".dll" uzantılı dosyaları görmüyor program... Sadece ilk tanıtılan dosyalar varlığını sürdürüyor...
Sebebine dair bir fikri olan var mı arkadaşlar?

Preferrences'ten yola çıktığımız ve Re-scan yaptığımız pencere haricinde bir yerde mi bahsettiğiniz "my files" seçeneği? Göremedim.

Teşekkürler.

Şimdi şöyle bir karşılaştırma yaptığımda bu klasörde yer alan tüm .dll'ler yok zaten programın gördüğü... Sanki programla birlikte halihazırda gelen vst'ler ile sınırlı gibi... Birkaç ilave var klasörden o kadar.

Ben reaper'ı ve vst dosyalarını sıfırdan indirip kurmayı deneyeceğim...

Sonucu paylaşacağım. Teşekkürler.

Ne yazık ki sorun devam ediyor. Bir yerde bir hata yaptığım ya da yapılmamış bir ayar sebebiyle bu sorun ile karşılaştığım muhakkak.

Programın gördüğü 3 vsti var ki, bunlar reaper'ın standart vsti pluginleri olsa gerek... Yani yeni bir vst instrument kullanamıyorum.

İndirdiğim diğer pluginler ilgili klasörde olmasına ve her denemede re-scan yapmama rağmen kullanmak istediğimde görünmüyorlar...

Yardımlarınızı beklemeye devam arkadaşlar...

Geri