Recep ivedik in 4.sü cıkmıssa arkadas, kimse sanattan bahsetmesin ...
Hocam kızgınlığınızı anladım ama çekilen her film sanatsal değer taşımak zorunda değil ki.Ben de sevmiyorum bu filmi ama demek ki ilgi var.
Emek harcanmıs turk fımlerı lıstesı cıkartsanız en fazla 20 bilemedin 30 tane vardır
Kimse boğazınıza bıçak dayamıyor arkadaşlar gitmezsiniz olur biter. Ne yani ben recep ivedik izledim güldüm diye ayı mıyım, öküz müyüm, hırt mıyım hangisiyim? Neden illa bir kıyas yapılır ki diğer komedyenlerle. Sonuçta Malmsteen dinleyen de var Metin Türkcan da!!!
Ben de ne yalan söyleyeyim Recep İvedik' te evet akıllıca bir espri bulmuyorum ama her gün yolda gördüğüm bir sürü sığıra bir de televizyon ya da ekran karşısında gülmek hoşuma gitmiyor değil. O kadar çok var ki bu sığırlardan etrafımda, o kadar sıkıcılar ki -siz de farkındasınız- artık beni bunaltmaktan ileriye gidiyorlar çoğu zaman. Evet en ufak bir zeka pırıltısı yok farkındayım, ama ben arada bir gülüyorum. Yapılsın mı, banane yaparlarsa izlerim, yapmazlarsa hiç aramam.Yalnızca küfürlere güldüren bir seri olduğu kanaatindeyim. Aynı eleştiri Cem Yılmaz için de (Özellikle Yahşi Batı filmi fiyaskoydu bana göre) yapılıyor tabi ama bu derece değildir. Serinin tüm filmlerini izlemişimdir herhalde arkadaş ortamında falan. Akıllıca yapılan bir espri hatırlamıyorum. Güldürüyor mu? Yani güldürüyor ona bir şey diyemem. Bende gülmüşümdür bir yerde illa ki. 😀 Ama atıyorum Tolga Çevik'in şu an yayınlanan Arkadaşım Hoşgeldin programının bir bölümünden aldığım keyfi serinin herhangi bir filminden alamdım. 4.sü ön yargılarımı kırar umarım.
Evet sanatsal değer taşımak zorunda değil,ama o adam bunun sanat olduğunu savunuyor 🙂 Şimdi bana aradaki çelişkiyi söyle 😀Hocam kızgınlığınızı anladım ama çekilen her film sanatsal değer taşımak zorunda değil ki.Ben de sevmiyorum bu filmi ama demek ki ilgi var.