Film çok beğenildi ve tartışıldı ya ülkemizin güya entelektüelleri filmi sosyolojik açıdan eleştirmeye çalışıyor şimdi de? Yok efendim bu filmdeki gülünen noktalar çok basitmiş, herbirimizin içinde Recep İvedik yatarmış gibilerinden... Valla film başarılı mı başarılı bu kadar? Ortada başka komedi filmi var mı?
susun lan ikiz dingiller o dilini gopartırım senin. açında gıçınıza gülün ne gülüyorsunuz camış gibin la...ne gülüyonuz, derdiniz ne sizin? NEDİR SİZİN DERDİÐİZ? 😀 sizin ananız babanız yok mu bu ne pislik? resmen burası ahır gokuyo, apış arası gokuyo. koyun mu yediğiz, geçi mi kemirdiğiz bu ne pislik? 4 tane bastırmayla aynı şekilde antalya'ya gidiyom ben ya. böyle bir saçmalık böyle bir rezalet var mı ya? pislikten gıçığız yosun bağlamış ya. açın şu camı mamı bu ne kokuyo, apış arası gokuyo ya. nerden geldim bindim ben ya. nerden, bana neden baktığınızı sorabilir miyim acaba? neden bakıyon? noli, neden bakıyon? ne bahıyon yau?
yani şu yukarıdaki basit repliği hangi filmde bulabilirsiniz ki? Her komedi filmi zeka ürünü olacak diye bir şey söz konusu değil. İnsanın nelere güleceğini insanın kendisi bilir. Bunun ötesini de eleştirmek anlamsızlık zaten.