JackRackham nickli arkadaşa, benim düşüncelerimi yazıya döktüğü için teşekkür ediyorum.
yener demiş ki:4thtimesarkhe demiş ki:selmalar..
yahu yazık ya nediim bukdar muhabbeti olması bile beni kırmakta bu filmin.. popüler kültür böyle bişey işte ne onsuz ne de onla..
bu filme neden bu kadar önyargılı yaklaşıldığını anlamak mümkün değil.bizde toplum olarak kendimizi ve insanımızın yaptığı işleri 'tüü kaka' gösterme güdüsü hakim.
birkere bu popüler kültür dediğin şeyin tanımını iyi bilmen gerekmekte diye düşünüyorum.en basit örneğin kullandııgın internet popüler kültürün sana getirdiği birşey,ne var ? arz talep var ve sende bunun içindesin ve kullanıyorsun.bu kültürün dışında kalacam diyorsan kullanmayacaksın :!: tüketici için yapılmış şeylerdir müzik olsun sinema olsun,bunların 'popüler kültür' tanımlamasından kopmasını beklemek çok saçma bir düşünce....
BekirAlkan demiş ki:bence filme girmeden önce bi tuvalete gidip boşalın derim ne olur ne olmaz
Tv'de herhalde "biiiiiiiiip" ten başka birşey duymayız. 😆forsytia demiş ki:2 ila 3 ay içerisinde tv de gösterilceğinden eminim o yüsden sinemada izlemicem.
didi_in_chains demiş ki:Tv'de herhalde "biiiiiiiiip" ten başka birşey duymayız. 😆forsytia demiş ki:2 ila 3 ay içerisinde tv de gösterilceğinden eminim o yüsden sinemada izlemicem.
Filmi izledim 😀 Yalnız şunu gözardı etmeyin ki Kemal Sunal filmleri bile sansürleniyorsa buna yapılması normal.rostocker demiş ki:didi_in_chains demiş ki:Tv'de herhalde "biiiiiiiiip" ten başka birşey duymayız. 😆forsytia demiş ki:2 ila 3 ay içerisinde tv de gösterilceğinden eminim o yüsden sinemada izlemicem.
Tam tersi ya,filmde küfür yok sanıldığı kadar.hatta yok desem daha doğru olur..