- Konu Sahibi Konu Sahibi
EXODUS VE THRASHGUN HEADBANG!!!
8)exodus_deniz demiş ki:evet kesinlikle mt ye cok tesekkur ediyoruz... (you know who you are!!!)
Melatonin 2004 senesinde VII. Rock Station Festival'inde çıkmıştır Can Bey... :twisted:junkcan demiş ki:Melatonin: Rock Station Festivalinde de 2005 yılında boy göstermiş olan grup, heavy/thrash tarzında besteleriyle yabancı dergilerden bile beğeni topladı. Demolarındaki bestelerinin yanı sıra yeni bestelerle de saat 20.00 civarı sizlerle olacaklar.
gbanes374 demiş ki:Melatonin 2004 senesinde VII. Rock Station Festival'inde çıkmıştır Can Bey... :twisted:junkcan demiş ki:Melatonin: Rock Station Festivalinde de 2005 yılında boy göstermiş olan grup, heavy/thrash tarzında besteleriyle yabancı dergilerden bile beğeni topladı. Demolarındaki bestelerinin yanı sıra yeni bestelerle de saat 20.00 civarı sizlerle olacaklar.
cyberknight demiş ki:Deniiizzz ve RectifieR tayfasııııı...Bu Deniz gazı sahnedeyken veya hatta ortamdayken zaten yıkılır o sahne 🙂= Adam Garage'da gelip alternatif ortamda bile yapıyor yapacağını ehuehue 🙂=
Başarılar karımannnnnn...
Ahahaha şimdi hatırladım , diyorum ben bu adamı ( Deniz ) biyerden hatırlıyorum şimdi çıkardım bunu okuyunca.
Göktuğ beyler Dem Grubu ile Garage da programda alternatif çalıyordu bizde orda bulunuyorduk , artık ne işimiz varsa o ortamda bende bilmiyorum
Herneyse bu adamlar okadar tikky gençin arasında sırıtan uzun saçlı metalci tiplerdi orda , bende bi arkadaşla sıkıla sıkıla izliyodum , sonra Deniz sanırım , sahneye atladı mikrofonu alıp down down down bağarmaya başladılar falan bizde coştuk Baya gaz elemanlar orda tanışamadık ama tikkilere pogo ögrettik , Dem ede zorla Down çaldırttık Muhahaha !
Valla mor ve ötesi çalarken pogo yapan adam sahnede napar bilmiyorum , 8 ocakta izlicem çok merak ettim Kocaman başarılar !!!