junkcan demiş ki:ÖNEMLİ DUYURU!
KONSER GARAGE BAR'A ALINMIŞTIR.
biliyorsunuz önceden yolcu bardaydı...
DaveMustaine_64 demiş ki:junkcan demiş ki:ÖNEMLİ DUYURU!
KONSER GARAGE BAR'A ALINMIŞTIR.
biliyorsunuz önceden yolcu bardaydı...
Bilmez miyiz 😆
exodus_deniz demiş ki:cok tesekkur ederim.. keske konserde deep inside ile birlikte calabilseydik... WE WILL THRASH TILL DEATH...!!!
exodus_deniz demiş ki:junkcan, coldwar ve anthrax... tum yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederim...
konser bizim için de cok guzel ve eglencelıydi.. sanırım onemlı olan da sahnedeyken eglenmek..
berkay... olm gercekten cok duygulandım ve bı o kadar da mutlu oldum soyledıklerıne.. anons konusu uzerıne dusunulmesı gereken bır konu o yuzden bırsey soyleyemeyecegım.. ama ben kendı anonsumu yaparken cok eglendım🙂 bass sound unun kotu olmasının sebebı bass anfısının olmayısı ve bass lar ıle halitin ilgilenmemıs olmasıdır🙂 halit yapmaz ıse kım yapacak olm bass soundunu...
bende senınle calmaktan cok gurur duyuyorum bıl ıstedım..
umarım daha cok konserde gorusebılırız... ozellıkle piranha yı calarken kendımı 85 yılında hıssettım.. ınanılmaz bır goruntuydu.. BACK TO THE THRASH... orada bulunun herkese cok tesekkur ederım.. karaleke gitarıstıne anfılerını kullandırdıkları ve heavy metale olan baglılıkları ıcın cok tesekkurler.. melatonıne verdıklerı destek ıcın cok tesekkurler..