marduk1453 demiş ki:RED LİNe bence dungeon a çıktı gun çok iyi bir performans sergiledi nekdar bazı kisiler kotulemeye kalksada bnce o kisiler korkuor demektir yani REd Line okdar sallamski ortalığı herkes kotulemek için herşeyi buluo bi kufur etmediniz kalmıs... hem okdar kotu bi grup dungeonda işi ne!!nesse RED Lİne yolun açık olsun herzmn seninleyiz daha iyi olcanızdan da eminim!! saygılar...
IceAge22 demiş ki:Eywah eywah bir yorum yaptım yapmaz olaydım Red line sayfası ne hale gelmiş. Anemi'nin eski forumuna dönmüş polemikler saldırılar hatta hakaretler eywah diyorum. Eklemek istediğim bir kaç bi şey var izninizle;
1. grubu eleştiren bi çok arkadaş yada grup üyesi arkadaşlar eleştiri ve cevap sınırlarını zorlamış hatta polemikten çıkarıp hakarete yaklaşmış. Bunların olmasına üzüldüm ben sadece kısaca grubu beğenmediğimi belirtmek istemiştim. Ama bunca hazmedemişliğin üzerine iyikide yazmışım diyorum.
2. Bende aslında eski bir müzisyenim ve sound konusunda bazı açıklamalar yapmak istiyorum.
Sound nelere bağlıdır?
Mekana, Kabinlere ve dizilimine, kablolara miksere ve power anfilere, mikseri kullanan adama, grubun balansına, GRUBUN UYUMUNA VE ÇALIM SOUNDUNA, sahnedeki adamın anfisinin önündeki mikrofona ve anfisinin kalitesine, ekipmanlara (pedallar ve efektörler) bunların dizilim sırasına, gitara (manyetiğine, ağacına, sapına) ve en önemlisi onu çalan kişinin TUŞESİNE ve BECERİSİNE. Bence izmirde bu işi en iyi yapan adam Özgündür. Şimdi kalkıpta, çalımlardaki eksikliği yada grup soundunu yada uyum eksikliğini mikserin başındaki adama mal edemezsiniz.
Şimdi gelelim yeni grupların düştüğü yanılgılara;
Biz 10 yıldır çalıyoruz demişsiniz ama 20, 22 yaşlarında gösteriyosunuz demekki bu 10 yıl 18 yaşından önce bara giremiyeceğinize göre evinizde yada okul konserlerinde falan geçti.
Şimdi geçmiş yorumlardada belirtildiği gibi 8 , 10 yıldır sahnede olan bu işi rutin ve düzenli bişekilde yapıp hayatını bunla kazanan adamlarla soundunuzu karşılaştırmanız öncelikle çok yalnış. Tabikide O grubun soundu sizden iyi olacaktır. Önemli olan ordan bişeyler kapabilmek forumlardaki eleştirileri kaldırabilmek bunlardan pay çıkarmak ve daha iyiye ulaşmaya çabalamak. Tekrar söylüyorum amacım polemik yaratmak değil Gençsiniz heyecanlısınız yanılgılarınız var eleştiri kaldırmayı öğrenmelisiniz tekrar başarılar diliyorum cumartesi tekrar dungeona gelip izliycem umarım beni yanıltırsınız bu hafta tekrar başarılar.
mertcu2 demiş ki:cemozgurak senin seviyene inebilmek için grup olarak ders alıyoruz 😀 Sadece bu kadar.Bide şu haddini bildir parçasıında yapta bizde barda parçanı çalalım.He gerçekten klipte de oynayacaksın 😀
Falset demiş ki:Arkadaşlar tartışmaların ortasına girmek gibi olmasında nedir bu mevzu böyle uzamışta uzamış. Ben Kancayı çok severim sayarım. İzmirde üstünede grup tanımam. sizinde sevdiğinizi ve takdir ettiğinizi zannediyorum sanırım bi yalnış anlama olmuş uzatmamak baki olsun. Bu akşam dungeondayım sizide izlemek istiyorum. müzikle kalın. hayırlı günler dilerim.