İyi niyetli olanlara, saygı çerçevesinde yapıcı eleştiri yapanlara (ki bu forumda bize farkında olduğumuz/olmadığımız eksiklerimizi nezaketle ve iyi niyetle belirten arkadaşlarımız da var) teşekkürler...
Bazı sebeplerden bunu beceremeyenlere (eskiden bu grupla çalışıyor olabilir, başka bir grupta olup bazı istekleri ve kıskançlıkları olabilir, hiçbir gruba girememiş olabilir, direk olarak hasit/çekemiyor olabilir, müzik yapmak isteyip bunu IQ level problemi yüzünden ve (yorumlara bakıldığında) insan iliişkilerinde kendini geliştirememiş olmasından kaynaklanıyor olabilir) ise bir tek şey söylüyorum : İnsan ne yaparsa kendine yapar. Ateş'in kötü davul çaldığını belirten arkadaş bunun en güzel örneklerinden biri. Piyasada Ateş gibi davul çalan çok az davulcu var. Mükemmel demiyorum kesinlikle ama çok iyi çaldığını ANLAYAMAMAK için biryerlerde bir süre (varsa) zekayı geriletmek için eğitim almak gerekir 🙂
Sonuç olarak bu, foruma yazdığım son mesaj olacak. Çünkü kesinlikle iyi niyetli, yapıcı insanların yer aldığını düşünmediğim bir ortam burası. İyi birşeyler yapmaya çalışan insanları kendi eksiklikleri, çekememezlikleri, beceriksizlikleri yüzünden kendi seviyelerine çekmeye çalışanların yeri daha çok. Gruptan kimse başka bir gruba (artık isim kullanmıyorum) hakaret etmediği, kötü söz söylemediği hatta tam tersine övdüğü, beğendiği ve bunu belirttiği halde birileri gelip "sen nasıl ... grubuna laf atarsın, sen onun yarısı olamassın, yok gömlek yok kravat..." şeklinde yorum yapıyorsa bunun arkasında art niyet aramak bence hem mantıklı hem de hakkımızdır. Bu kişiye tarafımızdan yapılan karşı eleştiriye de "siz eleştiri kaldıramıyorsunuz" diye cevap yazan arkadaşlara bol bol balık yemelerini (özellikle fosfor ve omega 3 yönünden zengin olan zargana) ve kişilik/ruh gelişimi açısından tibet'te en az 8 yıl geçirmelerini öneriyorum.
Yukarıda belirttiğim gibi bu son yazımdı bu forumda... Hadi selametle...