Science demiş ki:yaptıkları işten zevk alıyorlar galiba ama o zevki dinleyicilerine yansıtmakta zorluk çekiyorlar bir çok şarkısını dinledim ve beyendim daha çok ekranda görmek isterim...
esras demiş ki:konsere ben de gidip canlı dinlemenizi ogrenirim....az sabır 2 ci album yolda 😛
fuckthesystem demiş ki:esras demiş ki:konsere ben de gidip canlı dinlemenizi ogrenirim....az sabır 2 ci album yolda 😛
yeni albüm için biraz erken değil mi? :roll: bence gerektiği kadar tanımıyolar ama belki bu sefer daha iyisini yapıp bir anda patlarlar 😉
esras demiş ki:keyifli bir gün e cekilmisti.....
10 subatta aksilik cıkmazsa studio live dalar
canlı da dinleyelim diyen vardı 😛
lonelyness demiş ki:arkadaşlar REDD'in en sevdiğim şarkısı olan KEYİFLİ BİR GÜN'ün klibi ne zaman yayınlanıcak bi bilgisi olan var mı ?? deliriyorum bu şarkıya ve bi klibi çekildiğini biliorum ama hala gösterimde değil!! 🙁🙁
Yönetici Uyarısı: Mesaj düzeltilmiştir. Tamamı bold, italik, büyük karakterde ya da renkli yazmak Forum Kurallarına aykırıdır.Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
seymas demiş ki:4.klip çekilmiş yayınlanmadığı dışında hangi şarkıya olduğunu bilen var mı??
kritik demiş ki:arkadaşlar çok soft ya ben pek beğenmedim kendimce yorumum bu benim.sevenlerine saygım sonsuz.