Referans kulaklığı önerisi

Merhaba, Nux MG-101 prosesör satın aldım. Geceleri çalmak için mevcutta kullandığım SteelSeries Arctis 5 2019 Edition kulaklığımı denediğimde sesin bozulduğu tizleştiğini fark ettim. Öğrenci olduğum için çok param yok bütün birikimimi prosesöre verdim zaten can çatlasa 2500TL anca çıkar cebimden. Beni üzmiycek F/P bir kulaklık önerir misiniz?

Kendim araştırdığımda bulduğum modeller:

Uzun süredir superlux kullanıyorum aynı senin setupla. Bende mg300 var, usb ile pc'ye bağlıyorum, superlux'u direkt prosesöre bağlıyorum. İnanılmaz clean bir ses alıyorum. Ucuz yollu

ortalama- kötü monitör kulaklıklar 3000tl den başlıyor... iyi bir.markanın kulaklığını kullanmanı öneririm. usb bt tipi kulaklıklardan katiyen uzak dur

daha önce sormadım galiba şimdi görünce aklıma geldi sennheiser hd200 pro kullanıyorum 8-10k arası bi kulaklık alsam sizce seviye atlatacak bi ses alır mıyım yoksa şimdilik bekleyeyim mi? ikinci soru olarak da ses kartı yanı sıra prosesörde de işime yarayacak şekilde kulaklık yeterli mi yoksa referans monitör tamamıyla fark yaratır mı?

Geri