Atalay demiş ki:Radyoda çalması bence de iyi olur. Ama Rest arkadaş istemezse sizin de yapabileceğiniz birşey yok o parçaların çalınması adına sadece.
Artık sanırım Rest'te eskide kalacak Saygıncım..Bunu üzülerek söylüyorum ama Deha ile uzun süre tartıştık bu konuyu...Ve artık Grubun yıpratılmaması gerektiğini düşünüyoruz..rest demiş ki:Ben grubun adinin devam etmesinden gurur duyuyorum harbiden, o kadar emek var sonucta..
Haberiniz var midir bilmem ama bundan 4.5 sene once kaydedilen rest adi altinda baska bir demo daha vardir, ve o grupta su anda calan kimse yoktur 🙂 yani bu demek degildir ki grup bitmistir, hayir sadece yenilenmistir, eskiler de eskide kalmistir..
rhapsody demiş ki:Alp'in "demoyu biz yaptık onlar çalıyor" tarzındaki müdahaleleri ve senin de buna seyirci kalman ( Ya da Alp'in dediğine göre desteklemen ) bizi çok fazla yıprattı...
Elvis_is_Dead demiş ki:Rest olarak da çalarsınız...
Olay bu kadar basit,Rest ile ve seninle ilgili bir mevzu değil....
Bir de bizim gece yarılarına kadar uğraşıp, aylarca çalışarak ortaya çıkardığımız besteleri halen çalıp ondan sonra da...
rest demiş ki:deha arkadasimiz www.hangibar.com da rest in
sayfasini hazirlamis.. resimli falan.. gittim baktim, ugrasmislar.. takib ediniz.