Rest

suferdi valla, okulun balo salonunda duzenlenen international night ta son grup ciktik, saymadim ama tahminim en az 400 en fazla 500 kisi vardi, hintli pek yoktu, afrikali agirlikliydi. fotograf yok su anda ama biryerlerden bulabilirsem koyarim nete.. darbukali falan oynattik milleti.. :kicsalla
artik bundan sonra ne zaman nerde calarim belli olmaz da senlik sezonu bitenzi..

repertuvar bittiyse paylasin, hem reklam olur 😉

Abi ayıp ettin azızcık sölim
seether- fine again
3DD-Duck and Run,Loser, when I am gone
Tha calling- where ever u will go
Creed-with arms wide open
Pearl jam-Black,jeremy

etc filan işte .Yani bu tarz bi repertuar var. Belki biraz bunalım ama en azından piyasadaki gruplardan farklı bir repertuar.

oy oy oy oy.....
Ne güzel repertuvar olacak bu böyle...
Bir kaç öneri isterseniz.....

Chevelle- The Red
a perfect circle-passive

Bu arada Loser benim şarkımdır :zombi

Loser bizim gibi insanların şarkısı zaten. Yakında bara çıkacaz umarım gelip dilersin. Önerilerini dikkate alıcaz. Tarz tabi önceki reste göre çok daha farklı ama açıkcası içimizden de bunları çalmak geliyor. Piyasa ve çok çalınan şarkılardan biraz uzak durmaya çalışıyoruz ama iyi mi yapıyoruz orası tartışılabilir. Bizce iyi yapoyoruz tabi. 🙂)
herkese slm

tam repertuar yok ama biraz daha yazim

Pud. of mud-drift and die
reamon-super girl
Liquido-narcotic
Deep purple-soldier for fortune etc.
bunlar biraz daha piyasa.
Bu arada resimlere baktım şu amerikalı darbukatör çok komik ya

Sende haklısın ama sorunlarda bizim peşimizi bırakmadı. Saygın sonra bu döneme kadar 3 tane gitarist değişti. Tam çıkacakken gitarist filan ayrıldı.Ama şimdi iyi gibi durum.Bar bulma sorunu pek yok senden sonra 2-3 tane yeni bar açıldı. Halil abi zaten bizi tutar bilirsin. Bakacaz artık. Bu arada uzun bi aradan sonra seni forumda görmek güzel

deha demiş ki:
tam repertuar yok ama biraz daha yazim

Pud. of mud-drift and die
ya blurry-control-abrasive bunlarida ekleyin hos olur..(ben cok severimde p.o.m.🙂

Elvis_is_Dead demiş ki:
Ben foruma yazmasam da takip ediyorum,dükkan bizim merak etme sen. 🙂

Selamlar hepinize.

abi seni görmek ne güzel🙂

hayat bana uymadI
iste ben bu yüzden
kaybolmusum kaybedenlerin dünyasInda 😉 🙂

Pearl jam çalacaz tabi koş tavşan koş kardeş.En az iki tane çalarız bunun dışında haylice bi 3DD var repertuarda.
Bu arada Rest'in efsanevi vokalisti Alp kardeşimizide tekrar forumda görmek çok güzel

efsanevi coverlar last kiss ve thin air olmassa olmaz 🙂
3dd ankara subesi mi oldunuz, bu aralar buralarda turluyorlar, muzikleri kulaga hos geliyor da politik ve dini konulardaki duruslari hic hosuma gitmiyor. neyse, arkadaslar basarilar, biziz bar ilk acildiginda bana acayip artislik yapmisti oradaki sahislardan birisi, biz ankaradaki en saglam gruplari getiririz sizi dinlemedigim icin alamayiz diyip terslemisti ama sonradan yol gecen hani gibi oldular, eger grup iyi oturduysa golgeyi falan deneyin ya, ne bileyim yeni biryerler acilmis onlara bakin, neyse iyi haberleri aliriz artik..basarilar
ps:resim istiyoruz, deha senin hidden cam le birseyler cek buraya koyun cidden..

Bu akşam sizleri Biziz'de dinledim, müziğinizi çok sevdim. En sevdiğim parça 'Black' çaldınız, ondan sonra 'Jeremy' de geliyor. Vokalist harika, müzisyenler de öyle. Çok çok teşekkürler.

ya bugün gelecektim ben unuttum olayı ya var mı böyle birşey!!! Hem de Pearl Jam coverları yapılmışken of be...........

ya umarım en kısa zamanda bi yerlerde tekrar yer alırsınız......

Biz teşekkür ederiz Aluminium Company. Zaten koş tavşan koşmadı bu sefer 🙂 Yarın 80.30 9.00 gibi dummy deyiz. Herkesi bekleriz. Sürekli bar programı yapacağımız yer belli değil daha. Hafta içi Biziz ve hafta sonuda Dummy olabilir ama kesinleşen bişey yok. Herkese slm

Elvis_is_Dead demiş ki:
Mayıs 15 gibi geliyorum Ankara'ya...
Deha,Baran...ve diğerleri ...bir Rakı sofrası yapalım...

Alp Dayı rakıyı hazırladık dört gözle bekliyoruz gelmeni.. 😆

AlluminiumBass beğendiğine sevindim Dummy'ye de bekleriz...

Run rabbit run desteğin için teşekkür ederiz ..Süpersin🙂

Geri