Rest

rest dinl1orm su an..

aksam y1ld1z1
bir an olsun (boyle muzik görmedim super 😉 )
papatya
uyand1g1mda
mavi

supersiniz ne diim..mukemmel sark1lar...

''bu aheste melankoli uyan1s1n''

harika ya..web siteniz var m1????

birde bu sark1lardan baska yeni parcalar var m1?

pudding demiş ki:
rest dinl1orm su an..

aksam y1ld1z1
papatya
uyand1g1mda
mavi

Teşekkür ederiz hoca 🙂

Herhalde ingilizce klavyeden yazmışsın,moderatöler laf edebilir,benden uyarması...

Şimdi arkaşdaşın sorusunu kim cevaplamak istiyor ise cevaplasın,ben susma hakkımı kullanıyorum.

Sevgiler,saygılar...

No comment :!:

Teşekkürler şarkılarda (kayıt sırasında ve sonrasında) emeği geçenler adına çok teşekkür ederim.Bir web sitemiz var ama yaklaşık 1 yıldır güncellemiyoruz inan şu an aklımda değil adres sanırım bilen başka bir arkadaşım cevaplar(belki grup elemanı olarak utanılacak bişi ama napım unuttum).
Yeni besteler ve dinlediğin bestelerin bazılarının yeni versiyonları da var.Bu ayın sonunda bir barda sahne alacaz tekrar.Hangi bar olduğu kesinleşmedi daha.Forumu takip edersen öğrenirsin.Gelip bizi dinleyebilirsin.
Herkese selamlar.Bu arada tarışma martışma derken rest'iforumun üst sıralarına taşıdık yine asıl amaç buydu zaten hehehehe Birdahaki tartışma konusu baranın neden gözünün üstünde kaşı var.yorumlarınızı bekliyoruz 🙂

Doğru web sitesinde yer alan pek çok kişi ( ilk alp, kemal,cem,berk, efe ..) Artık bizim ve rest grubu için hatıra ama hepsinin katkıları ve gruba verdikleri emekler unutulmuş değil. Rest gitarda ve vokalde yenilenmiş kadrosuyla çalışmalarına son hızla devam deiyor.

Elvis_is_Dead demiş ki:
pudding demiş ki:
rest dinl1orm su an..

aksam y1ld1z1
papatya
uyand1g1mda
mavi

Teşekkür ederiz hoca 🙂

Herhalde ingilizce klavyeden yazmışsın,moderatöler laf edebilir,benden uyarması...

Şimdi arkaşdaşın sorusunu kim cevaplamak istiyor ise cevaplasın,ben susma hakkımı kullanıyorum.

Sevgiler,saygılar...

No comment :!:

ya o 1 ler virüsten neyse o ayr1 konuda🙂

benim sizi dinleme sansim imkansiz gibi birsey..cunku antalyada yasiorm..ne olursa olsun kendime cok kizdim..sizi gec kesfetmis olmaktan..3-4 gündür sizin o sayili parcalarinizla yatip kalkiyorum..tum arkadaslarima yolladim parcalarinizi..ve inan1n hepsi cok begendi..
kay1tlar nas1l bir ortamda gerceklesti bilm1orm ama gercekten cok güzel..hala bazilar1n1n sizi bilmemesini ay1plarkende sizi dinledigim için kendimi farkli hissediyorum🙂

ayrica sabahtan aksama kadar dinlediim parcalar1n sahipleriyle konusmak beni ayr1ca mutlu ediyor🙂

1-slm, web sitesini artik guncellemiyorum,
ama www.download.com/rest ten sarkilari indirebilirsiniz..
bir sure sonra o da olmayabilir,
hersey gecer hayat kalir..
sevgiler.

2- eksi sozluge zamaninda neden belirtmeden saglam grup degildir yazan arkadas girdigi delikten cikip fikirlerini buraya yazabilir.

3-forum nereye kosuyor?

pudding demiş ki:
http://www.restonline.tk/

alperen abim dicem 😆 ...2 tane parcasinida dinledim..sözler beni ucurdu🙂

Teşekkür ederim,beğenmene sevindim.

rest demiş ki:
1-slm, web sitesini artik guncellemiyorum,
ama www.download.com/rest ten sarkilari indirebilirsiniz..
bir sure sonra o da olmayabilir,
hersey gecer hayat kalir..
sevgiler.

2- eksi sozluge zamaninda neden belirtmeden saglam grup degildir yazan arkadas girdigi delikten cikip fikirlerini buraya yazabilir.

3-forum nereye kosuyor?

cevaplar :

1- Saygın ile bunu konuştuk geçenlerde,15 güne kadar şarkıları yayından kaldıracağım,saygın'da kendi koyduğu siteden geri çeker,kendi bestelerimide geri çekiyorum...Dinlemeyenlere duyurulur..(acaba neden geri çekiyorlar,bir durum mu var? , gelişmeler nelerdir? :!: )

2-Hakan'ın bir arkadaşı,orası kesin...Kaçak güreşmiş...Ayıp olmuş...

3-Forum koşar kardeş boşver...Koşsa bile artık bizi yakalaması biraz zor.

edit:bizim tartışmanın üzerine forum'un koşması :arrow: dikkatimi çekti doğrusu...

rest demiş ki:
baran sizin olaylar da ters gitti gitarist falan, sanssiz bi donem oldu, duzeliyor umarim.

Saygıncım, bir süre sorunlu bir dönem geçirdik..Ama mutlulukla söyleyebilirim ki artık sorunlar büyük ölçüde geride kaldı...Repertuar hemen hemen bitti...Gitarist işi de yoluna girdi, gelişmeleri ilerki günlerde duyuracağız. (Artık yoğurdu üfleyerek yiyoruz yani🙂..
Destek olmaya çalışan herkese teşekkürler....

abi ciddi misin ..super ya..gercekten acayip sevindim...nette kalsin bencede..cunku ben herkese link dagitiyorum..yaklasik 10 kisiye verdim..hepside hayran kaldilar..

hersey beklentilerimin üstünde cikti..gercekten tekrar tesekkurler...

hasickteareya demiş ki:
dinledim çok iyi olmuş..... vokalin sesi dinlendirici...

Arkadaslar forumdaki karisiklari duzeltmek icin bir kendim ve diger arkadaslarim adina ufak bir resmi aciklama yapmak geregi duydum.
Su anda internetten indirebilir halde olan 2.demonun kayitlarini 1 sene once dagitmaya basladik. Oldukca dinleyen oldu tahminimizce, sagolun. Bu kayitlarda vokalleri yapan arkadasimiz Alp(nam-i diger 'elvis_is_dead') ve gitarlarin cogunu calan ben (Saygin, nam-i diger 'rest') su anda rest le calismamakta olup farkli sehirlerde ikamet etmekteyiz. Forumda tamamen ziyaretci konumundayiz.

:arrow: Buna bagli olarak vokalleri Ceyhun isimli bir arkadasimiz ustlenmistir ve grup yeni kadrosu ile calismalarina devam etmektedir. Canli performanslari ve yeni beste faaliyetlerini diger grup uyeleri buradan bildireceklerdir(deha, rhapsody). Demo da halen indirilebilir haldedir. Benim grup hakkinda genel bilgim bu kadar, gelismeleri arkadaslar iletirler.

Bunlari yazmak belki bana dusmezdi ama ileride dogabilecek olan potansiyel karisiklari onlemek amaci ile yazma geregi duydum, umarim artik bir sorun cikmaz 😉

gorusuruz.
saygin

Saygına yaptığı açıklama için çok teşekkürler.Fakat sanki demo sadece alp ve kendisinin ürünüymüşi gibi bir anlam var.Rest grubunda 4.5 beş senedir bass gitar çalıyorum.Demo sürecinde faal katılımda
bulunan 3 kişiden biriyim.Beste ve sözlerin 3 tanesi saygına 2 tanesi bana ait.Alp ve bize aranjelerde yardımcı olan enis eren ile birlikte sıkı bir çalışmanın sonucunda bu demo kaydını yaptık.Şu anda grupta demoyu yapan kadrodan bir tek ben kaldım ama kayıt sonrasında ve fantamania yarışmasında davulları çalan ve bu konuda emek harcayan ve halen restin davulcusu olan baran'nın(rhapsody) da katkılarını unutmamak gerek.Bir grup adı altında bir iş yapılıyorsa, ortak bir ürün ortaya çıkıyorsa bu, bireylere değil grubun bütününe mal edilmesi gereken bir şeydir.Zaten grup kurup müzik yapmanın anlamıda bu olsa gerek.Önrğin alp'in grup dışında yağtığı solo şarkı kayıtları tamamen bireysel bir çalışmadır ve rest grubuyla bağlantısı yoktur.Ama rest grubu adı altında yapılan eylemler bireysel değildir ve tüm gruba mal edilmesi gereken eylemlerdir.Teşşekkürler

yazimda demoda kim hangi sarkiyi yazdi kim ne kadar studyoda kaldi gibi konular yok ki, dikkat cekmeye calistigim esas nokta en karakter ozellik olan vokalin degistigidir, insanlarin da bunu bilerek o demoyu dinlemesidir. Simdi arkadasin biri vokalin sesi dinlendirici demis, boyle karisikliklar olmasin diye dusunurek yazdim, bireysel veya grup olarak gosterilen cabadan bahsetmedim... yoksa ben grubun kurucusu olarak grubun devam etmesinden ve bizim zamanimizdan daha iyi isler cikartmasindan gurur duyarim, kisisel veya grup olarak farketmez, emekler ve fedakarliklar zaten ortadadir.

aciklamam sona ermistir, sevgiler saygilar.

merhabalar

Fakat benim eleştirdiğim noktayla senin bana verdiğin cevap arasında pek bir bağlantı kuramadım.Zaten bir önceki mesajında yazdıklarınla bu yazdığında da aynı şeylerden bahsetmiyosun.Grububn gitaristinin ve vokalinin değiştiği her fırsatta forumda söyleniyor ve yeni giren müzisyenler burada tanıtılıyor.
Sanırım ne demek idtediğimi tekrar açıklamama gerek yok bir önceki mesajdayazdıklarım bakidir🙂 🙂
herkese slm🙂

ya arkadaslar yeter tartismayin artık yoruldum... müziinize bakın. zaten grup toparlamak çok zor bir iş bi de böle tartışmayın aranızda ayıp oluyo 🙂

Abi bakma bizim tartışmalarımız yüzysel geçici dostluklarımız kalıcı.Bişi olmaz bize. Laf aramızda tartışmalar reklam amaçlı hepsi gündeme gelmek için🙂

Deha Dayı'nın dediği gibi reklam amaçlı gündeme gelme çalışmalarımız sürecektir..
Yeni tartışma konumuz gruptaki yabancı hegamonyası Rest'i nereye götürüyor??

Username teşekkür ederiz...Yakında görüşeceğiz...Herkese sevgiler...

Moderatör arkadaş haklı. Forumun amacı geyik yapmak değil, grubun yaptıklarını, kısa ve uzun vade planlarını daha geniş kitlere tanıtmaktır. Yalnız bu uygulamanın 16 sayfa sonra başlaması biraz ilginç tabi :roll: Neyse, uzatmak manasız...Herkese sevgiler...

Geri