Rest

hadi guzeller hadi 10 bin km oteden destek veriyoruz bak.. icabinda konser falan ayarlarim size burda.. :metalhead 8)
barancim saygilar, pek gozukmuyorsun, tezi de verdin rahatladin umarim, gelsin doktora.. :kahve

ehemmiyeti esirgemeyeniz.. :icelim

Fotoğraf koyuyorum ilk defa.

Çizecem oğlum komple karizmamızı 🙂

Yakında diğer fotoğraflarıda koyarım...Forum sayfası değişsinde.Hepsi aynı sayfada olmasın,geç açılır yoksa...

Ben(Alp)-vokal
3615392628.jpg

Saygın-gitar
3615400012.jpg

Deha-bass gitar
3615401361.jpg

Sahnede,Ben(Alp),Saygın,Arkada ise Onur,Su şişelerine dikkat çekerim,hepsini ben içtim -Gelme BUSH- haftası
3615421127.jpg

Onur-keyboard,Baran-bateri
3615430799.jpg

Abi
default- deny
Tha calling-where ever you will go
puddle of mud-drift and die
Pearljam-black, jeremey
Placebo-every me

son eklediklerimiz bunlar, çok piyasa yok anlicağın
bu arada sen ankaraya gelecen mi. Geldiysen niye aramadın, aramadıysan niye ben aramadım.Benim aklımdan gitmiş özür ama sen niye aramadın be kardeş

Gelince arayacam tabii ki,ayıp ettin Deha...

3819300844.jpg
3819302529.jpg
3819295423.jpg

Şöyle biraz nostalji yapalım...

Soldaki resimde,bir dönem grupta saksafon çalan Hakan da(dil çıkartan) var.

Ortada ki klavyecimiz Onur,yanında ki benim bir arkadaşım...

En sağda ise,Ben,Saygın ve elinden düşmeyen içki bardağı ile Deha var 🙂

Aslında o işle saygın ilgileniyodu, o gidince kaldı.Öyle bir projemiz var çünkü çok fazla değişiklikler oldu.İnşallah en kısa sürede hallederiz.

Atalay kayıtlarla sadece Saygın ve Ben uğraşıyoruz,kendi bestelerimiz üzerinde çalışıyoruz...

Bizim de artık REST'le faal olarak bir alakamız yok...

Ex-Rest cephesindeniz hoca biz 😆

yeni eklenen sarkilar guzelmis, action action..
resimler de guzelmis ya ozlettiniz bak..
onurun yanindaki eleman kimdi ya tanidik geldi, taksimde takilmistik falan o mu? cep tel caliyor sanki birde..
deha olm yine promilin ucunu kacirmissin gibi bir hava var resimlerde.. 🙂
web sitesine gelince evet artik o site nostalji amacli da duruyor denilebilir, kapatmiyorum isteyenler girip eski defterleri karistirabilirler 🙂 www.restonline.tk
eger sahneye baslarsaniz yeni bir site iyi olur, hatta gerekli..
kayit islerine gelince evet rest yan sanayi urunu sayilabilir ama farkli ve uzun vadeli bir calisma..
birkac gundur new orleanstaydim yeni geldim, isler de yogun okul vs..
herkese selamlar.. :

rest demiş ki:
resimler de guzelmis ya ozlettiniz bak..
onurun yanindaki eleman kimdi ya tanidik geldi, taksimde takilmistik falan o mu? cep tel caliyor sanki birde..
deha olm yine promilin ucunu kacirmissin gibi bir hava var resimlerde.. 🙂
:

Onur'un yanındaki Hüseyin...Ankara'ya da gelmişti...Prova'ya,Bar'a dahi gelmişti 🙂
Evet,cep telefonu çalıyor cidden 🙂

Deha'ya gelince promil'i fazla kaçmış...Doğru tespit...
İçince nasılda değişirdi Bas çalışı 🙂 :twisted:

Rest şu anda demodaki bestelerin daha geniş kitlelere tanıtılması amacıyla bar repertuarının içinde mevcut bestelere de yer vermektedir. Ayrıca tamamlanmış olan ve Alp arkadaşımızın haberdar olmadığı besteleri de repertuara alma düşüncesindeyiz. Herkese sevgiler.

rhapsody demiş ki:
Alp Hoca, bir forum açabilirsin kendine ex-rest olarak...Biz de yazarız oraya belki...

rhapsody demiş ki:
Rest şu anda demodaki bestelerin daha geniş kitlelere tanıtılması amacıyla bar repertuarının içinde mevcut bestelere de yer vermektedir. Ayrıca tamamlanmış olan ve Alp arkadaşımızın haberdar olmadığı besteleri de repertuara alma düşüncesindeyiz. Herkese sevgiler.

Pek niyetim yok be,zaten sizin kullandığınız da yok forum'u...
Ayda bir sen mesaj atıyorsun...
Geri kalan ise saygın,deha ve benim...
Bizleri çıkartınca zaten Rest'in de bir forum'u kalmaz zaten...,
Öyle yani....Haberin olsun...

Bir de bizim gece yarılarına kadar uğraşıp, aylarca çalışarak ortaya çıkardığımız besteleri halen çalıp ondan sonra da, -kendine başka forum aç-(zaten bir tek ben de değilim,saygın da var) gibi bir cümle sarf ediyorsan...Yazık diyorum...Emeğe saygı hoca :twisted:

Yeni besteler için kolay gelsin.

Benim takıldığım nokta kendini Rest'in bir parçası olarak görmemene rağmen Rest adına "artık bestelerle uğraşan bir biz kaldık"gibisinden yorumlar yazman..Yani bizim Ankara'da naptığımızdan haberin yokken bizim adımıza konuşman hoş diil...Bence de biraz emeğe saygı Alpcim...

rhapsody demiş ki:
Benim takıldığım nokta kendini Rest'in bir parçası olarak görmemene rağmen Rest adına "artık bestelerle uğraşan bir biz kaldık"gibisinden yorumlar yazman..Yani bizim Ankara'da naptığımızdan haberin yokken bizim adımıza konuşman hoş diil...Bence de biraz emeğe saygı Alpcim...

Neyse baran dayı benim zaten buraya pek yazasımda kalmadı...
Sadece sen yanlış algılamışsın,her ne ise bu alınganlığın nedeni?
Uzatmaya değmez...
Size kolay gelsin diyorum...

Ne bu kardeşler gün fopruma girmedim ortalık karışmış.Neyse herkez iyi bişeyler yapmaya çalışıyo baran haklı bir bakıma bizimde burda beste çalışmalarımız var yani sadece sen ve saygın besteyle uğraşmıyo ama neyse boşverin bence herşey yanlış anlamadan kaynaklanıyo.Sizde sonuçta restin bir parçasısınız şu an faal eylemde bulunmasanızda sizede başarılar

DEha senin de dediğin gibi bir yanlış algılama sonucunda oluşmuş gereksiz bir tartışma söz konusu. İşlerinize karışmak gibi olmasın ama sadece sizi dinlemiş az çok bilen ve tanıyan birisi olarak birşeyler söylemek istedim.

Atalay'ın sorusuna Alp'in verdiği cevap kendi içinde dikkatli düşünüldüğünde herhangi bir ard niyet içermiyor sanırım. Daha önce forumda, sadece Saygın ve Alp'in ikili olarak üzerinde uğraştıkları besteler üzerine konuşmalar geçmiş ve şu anki kadrosu ile var olan REst grubunun yaptıkları besteler konusunda konuşması geçmemişti yanlış hatırlamıyorsam.bu forumu takibim yeterli ise elbette. Yanlışsa düzeltin lütfen.

Atalay da kayıtlarla uğraşıyorsunuz herhalde gibi bir soru sorunca alp'in sadece saygın ve ben uğraşıyoruz artık ex-rest cephesinde kaldık demesinin kanımca şu anki Rest grubuna duyduğu negatif duygularla uzaktan yakından alakası yok ve kendini Rest'in bir parçası gibi görmemekten ziyade var olan koşulların neden olduğu bir durum sonucu oluşan olayların bir yansıması ( alp ve Saygın gruptan ayrılmak zorunda kaldılar ve uzaktan uzağa kendilerince bir şeyler yapmaya müzikten kopmamaya çalışıyorlar sizdeki avantaj onlarda yok onlar da o şekilde müzikten kopmamaya çalışıyorlar ve hala onlar kendilerini bu grubun bir parçası olarak görüyorlar ki gidip de ayrı bir forum açmak yerine burada yazıyorlar.Nitekim forum açmak kişi adına bile olsa zor değil 😉 )ve arada gerginliklere neden olabilecek bir nedende yok bence. buradan Rhapsody'nin "artık besteler ile uğraşan bir biz kaldık" anlamını çıkartması sanırım olaya fazla duygusal yaklaşmasından kaynaklanmış. Rhapsody'i de bu anlamda haksız göremiyorum kendisince doğru olduğunu düşünüp yazdığı yorumundan ötürü. Sonuçta paylaşılan Rest müziğinin dışında bir de paylaşılan arkadaşlıkve dostluk var. Bunlardan ötürü duygusal bir tepki vermiş herhalde. aynı duygusallıkta da Alp tekrar cevap vermiş.Alp İstanbul'da ve Saygın Amerika'da olmasaydı ex-Rest diye bir şey olmayacaktı zaten. REst yine yoluna o kadro ile devam edecekti. Yine güzel şeyler yapılacaktı.

Grubun eski ve yeni cephesinin kendi içinde böyle hafif bile olsa gerginlik ortamına girmesine üzüldüm herşeyden öte bir dinleyici olarak. Belki 3-5 yıl sonra REst diye bir grup olmayacak ama arkadaşlıklar, dostluklar baki kalacaktır. Elinizdekini ufak sürtüşmelerle zedelemeyin arkadaşlar çünkü çoğu insanın bulmakda zorluk çektiği şey şu günler de bir "merhaba" bile.

Hepinizi birer müzisyen olarak seviyorum. Bu güne kadar yaptığınız işleri,çabalarınızı, başarılarınızı takdir ediyorum. Kıskanılacak güzellikler de yaşadınız grup olarak. Herkese bol besteli, verimli müzik yaşamı diliyorum. Müzikal anlamda birleşemeseniz de ayrı gayrı kalmayın, koklaşın öpüşün darılmayın.....

(affınıza sığınarak yazdım bu kadar uzun bir yazıyı, umarım yazdıklarım maydonuzluk 😀 olarak algılanmaz)

sadece bir dost temennisi.

rabbit e katiliyorum,
bende buraya cogunlukla dostlar bizi hatirlasin amacli giriyorum. muzikal olarak bir durusum yok, destek veririm, fikir veririm, yeri gelir elestiririm, yanlis anlasilmalar olabilir ama kirmayin birbirinizi..

ali yazar veli bozar keskin sirke kupune zarar..

Amacım, durduk yerde alınganlık yapıp kalbini kırmak olsaydı; besteler ve forumun durumu hakkında bana verdiğin cevabı sineye çekmek yerine, çok daha ağır şeyler yazabilirdim..Fakat amacım baştan beri, tartışma yaratmak değil...Ben sadece takıldığım bir noktayı dile getirdim...Uzatmanın doğru olmayacağını düşünüyorum..

bence de uzatmayin, kimsenin kimseye kasitli bir tavri yok, bu kadar da alingan olmayin, yanlis anlasmalar olur.. baran sizin olaylar da ters gitti gitarist falan, sanssiz bi donem oldu, duzeliyor umarim.

deha dayi da yanlis anlardi beni arada biz forum falan degil direk sahnede kavga ederdik yani bilirsiniz.. suyu bitirme lan.. :beer

Geri