"Birgun herkes rest li olacak" derim hep
😉
Ne oldu abi aciklasaniza kim gide kim kala, lan yine mi aksilik.. :kafaat
yilmayin..
Bu arada ben ve taa en eski rest'cilerden I.Alp (deha tanir) burada 2 Nijeryali muzisyeni transfer ederek bir senlik grubu toparladik, hatta bu aksam bir cafede duzenlenen international day de, Baris Mancho ve Asik Veysel sarkilarinin Ingilizce versiyonlariyla sahne aldik. Yaklasik 80-100 kisi vardi, cesitli ulkelerden ogrenciler muzik ve diger alanlardaki hunerlerini gosterdiler. Cok guzel yorumlar aldik ozellikle "uzun ince" nin ingilizce versiyonu olan "tell me old man" cok begenildi, Alp de iyi soyledi, hatta beni bile sasirtti :twisted: Tabi rocknroll da patlatmayi :dan ihmal etmedik
😉 2 hafta sonra daha buyuk bir organizasyonda calmak icin davet ettiler, herhalde ona da hazirlanacagiz. Acikcasi yillar sonra tekrar Alp le sahneye cikmak cok garip geldi, yaslaniyoruz ya..
Ayriyeten II.Alp le web uzerinden ortak kastigimiz demo part-I, mayis basinda bitecek gibi, Alp in 2, benim 2 bestemi icermesini planliyoruz..
Sonra Alp in is icin 6 ay yurtdisina gidip gelme durumlari var, foruma ugramiyor bu aralar herhalde haberiniz yoktur.. Gelismeler bu sekilde.
bu aksamki gosteriden resimler yolluyorum, gerci rest in forumu ama napalim
😉 herkese selamlar, sevgiler...
sahne
bando
calarkene