Abicim, bırakma sen zaten gitarı, keyifle dinledik, Özgür Abbak style, eline ve gönlüne sağlık...Bir ara çalıştır beni...Ben Orkun, Suhr'u elinden bırakmayan arkadaş. Keyifli gündü. Tekrardan teşekkürler.
Beni de @Grundar in sinifina alin varsin o burslu okusun biz ikinci ogretim muamelesi gorelim ses etmeyiz sonucta diploma ayni diploma. @Sownroth kardesimin de dershanesine gidip eksiklerimi kapatarim nasilsa. Ben osman burak bu arada.Abicim, bırakma sen zaten gitarı, keyifle dinledik, Özgür Abbak style, eline ve gönlüne sağlık...Bir ara çalıştır beni...
Sevgiler ve saygılar...
Sağol abi. %5 Özgür Abbak olur benden anca, yoksa yanaşamayız yanına. Abi seve seve takılırız ya, çalar içeriz. İyi olur.Abicim, bırakma sen zaten gitarı, keyifle dinledik, Özgür Abbak style, eline ve gönlüne sağlık...Bir ara çalıştır beni...
Sevgiler ve saygılar...
Abile bu sefer bende geleceğim YHT falan birşey bulup gelmeye uğraşacağım bir dahakineKusura bakılmasın isterim ama biraz şehircilik yapacağım. Ankaranın taşı toprağı tam müzik için ve değerlendirmesini bilen insanları da buna göre yoğruluyor. En kısa sürede tekrar görüşmek isterim. Dünkü toplaşmaya icap eden arkadaşlara özel bir davetim daha olacak . Katılmak isteyenler özelden ulaşır ise sevinirim.
Low gain testinde birinci kim seçildi bilmiyorum ama senin gitarın ile american standard güzeldi hakikaten. 🙂@yakko Yakup abi herşey için teşekkürler güzel geceydi , 😀 Low gaincilerin yüzdesi baya düşük çıktı ama keyifliydi , 52 Telesi olan arkadaş ben 😀
Resim de değil video geliyor. An itibarı ile montajda. Bir ara o standart ve rg 550 ve k7 hakkında konuşmak istiyorum.@yakko ne oldu kıskandırma operasyonu, hani resimler?