_DreamofStyks_ demiş ki:Bende pazardan yeni terlik aldım, bende başlık açıyım yeni terliklerim nasıl olmuş ayaklarımın ten rengine uymuş mu diye..(!)
Zaten hava atabilmeniz için gitarını göster diye bir başlık var, onun dışında ibanez başlığı var oda yetmedi benim açtığım Ibanez Rg2550 başlığı var.
Ama bence bi tanede "Akşam kız arkadaşımla buluşucam hangi parfümü sürmeliyim sizce ?" diyede bi başlık açabiliriz.
_JuDaS demiş ki:Floyd rose'un altındaki ledler mistik bir hava katmış, çok güzel olmuş. Şu an nasıl oluyor bilmiyorum ama dive yapınca ledler biraz daha meydana çıksa, daha parlak ışık verseler şahane olur. 🙂
Bir de klavyede, bastığın zaman yanan ledler vardı. Onlar da ayrı bir güzel. Bir switch olsa, soloya geçerken hem boost etse hem de ledleri aktif hale getirse oldukça etkileyici olur. 🙂
_DreamofStyks_ demiş ki:Neyse olay heyecanı diyelim en güzeli bence kapayalım konuyu.
Bu arada kime yaptırdın ne kadar yaptırdın gitara ne işlem uyguladılar enerjiyi nasıl sağlıyo v.b gibi merak ettiğim şeyler var başka arkadaşlarda merak ediyodur ilk mesajı ona göre düzenle istersen bide daha kaliteli fotoları bekliyoruz merakla.
_DreamofStyks_ demiş ki:Pil biterse ne olcak peki pil yuvası gibi birşey göremedim bende fotoğraflarda lehimli gibi geldi her seferinde pil lehimlemek zor olur.Yada jackdan gelen elektrikle kendini şarjmı ediyo dicemde o kadar güçlü bi sinyal gelmiyo bildiğim kadarıyla ?
cobain67 demiş ki:[email protected] adresim... memnun olurum 🙂
presence demiş ki:bu tarz ışıklandırma için yardımcı olabilirim arkadaşlar..