lazer istiyorum bende presence. olur mu? :deli
SiLeNoZ demiş ki:presence demiş ki:bu tarz ışıklandırma için yardımcı olabilirim arkadaşlar..
Presence ben gitara florasan takmak istiyorum. Ya da neon falan 🙂
Değişik bir fikir. Gece sahnede gayet ilginç olabilir.
mfatih1 demiş ki:ilginç bir fikir ama çok güzel durmuş 😉 ama buna bir anahtar lazım değil mi? sürekli açık kalırsa 2 günde biter pil. Anahtar var mı? varsa nereye monte ettin acaba?
bu aralar pek msn kullanmıyorum o yüzen burdan yazıcam.WASHBURN1972HAND demiş ki:bunu nasıl yapıyosun yaw msnden eklermisin beni [email protected]
on_air demiş ki:bu aralar pek msn kullanmıyorum o yüzen burdan yazıcam.WASHBURN1972HAND demiş ki:bunu nasıl yapıyosun yaw msnden eklermisin beni [email protected]
yapmasında bir zorluk yok ama gitarın kapaklı olması lazım.çünkü kablo led pil vs. gibi elemanlar kullandığın için birz yere ihtiyacın oluyo.gerisi çok amatör elektronik bilgisi birazda beceriye kalmış bişey.hiç zor değil.
yapmak istersen malzeme için dükkan ismi verebilirim.pm atarım.
kanyon demiş ki:valla güzel olmuş alet , aslına bakarsan ben gitarın üzerine fosfor bantları çekmek istiyodum boydan boya gövdenin kenar hatlarına ama nerden bulacağımı bilemiyorum, artık bulamazsam bende böyle yaparım 😀 elügne sağlık ossın 😀