Puaaaahhhhh!!! Depo ne fuzilisin lan 😀 😀DEP_REM demiş ki:DEEP10CORE_SS demiş ki:baba depreme siteyi söyleyen benim adamın sucu yok🙂
Baba harbi kral site ama ögrenecegimiz çok şey var 😆
sen kafanı takma depremim herşey çok iyi olacak sizler için buna herkes inanıyor bu destek olduktan sonra dahası gelir... 🙂DEP_REM demiş ki:Nereyi kimi yıkıyoruz....Bizde bu şans olduktan sonra...
KleiNackH demiş ki:yıkıldım, tükettim, isyan bayrağımı çekiyorum :kafaat sıkıldım.... bunaldım... sanırım zamanında ertoya olan şeler bana oluyo... kaybettim!!!
pudding demiş ki:hayatimin hatalarindan birini yapmisim..sizi geç tan1yarak..
su haluk levent beste bilmem ne basligindaki 2 parcanizi dinlemesem dahada geç tanicaktim belki..ordaki linkten 2 parcanizi indirdim..gercekten super..
biri yüzde 200 kazanirlar falan demis (eger ki o beste yarismas1na girerlerse)
bence yüzde 1500 =)
basarilar deprem'E..[/quote ]
çok teşekkür ederiz ama ne haluk'u?ne yarışması?benim niye haberim yok bunlardan? 8O aman diyim yanlış işler bunlar...
efsome demiş ki:ya be depremcim şu yalan için bi stüdyoya girin yahu 🙂) ortalık sallansın yine şöle birr🙂
DEP_REM demiş ki:KleiNackH demiş ki:yıkıldım, tükettim, isyan bayrağımı çekiyorum :kafaat sıkıldım.... bunaldım... sanırım zamanında ertoya olan şeler bana oluyo... kaybettim!!!
Arda arda rekor arda bırak bu işleri arda :evil: :twisted: