cyberknight 3 Haziran 2005 #481 Deprem grubunun elemanları şu an napıyor!?! Flash flash flash...Aralarına Fondue gitaristini de alarak..neyse anlatmayacağım 🙂=
Deprem grubunun elemanları şu an napıyor!?! Flash flash flash...Aralarına Fondue gitaristini de alarak..neyse anlatmayacağım 🙂=
_erotoMaNia_ 3 Haziran 2005 #482 anlat anlat, bilgilensin halk.. bittiniz olm sizzzzz niahha ... olm deprem şu turtugcumu silsene düzeltsene içkiliyken klavye kullanma demedikmi sana kaçkere 🙂
anlat anlat, bilgilensin halk.. bittiniz olm sizzzzz niahha ... olm deprem şu turtugcumu silsene düzeltsene içkiliyken klavye kullanma demedikmi sana kaçkere 🙂
P pudding 3 Haziran 2005 #483 deprem abi ne dior bunlar 😀 aslı var mı ..biri bi acıklama yapsın ya..merak ettim..bu arada linkler calısıor ya..hedefi farklı kaydet 😛
deprem abi ne dior bunlar 😀 aslı var mı ..biri bi acıklama yapsın ya..merak ettim..bu arada linkler calısıor ya..hedefi farklı kaydet 😛
ekulak 4 Haziran 2005 Konu Sahibi Konu Sahibi #486 teşekkür ettim canerim... yakında konser haberleri varmış...hadi bakalım...
ekulak 7 Haziran 2005 Konu Sahibi Konu Sahibi #489 😀 Neden olmasın... Bir gün o da olur... Pazar günü bir konser bizi bekler...
cyberknight 7 Haziran 2005 #492 Pazar günü evet ardarda 2 konser...Birisi ÖSS olayı birisi de önümüzdeki hafta Cumartesi...
ekulak 8 Haziran 2005 Konu Sahibi Konu Sahibi #496 evet pazar değilmiş cumartesi günüymüş bende öğrenmiş oldum 🙂