UuYuRR demiş ki:bır ıkı kere soyledım can abı...
upss agzımdanmı kacırdım bıseylerı
hushsauhsuahsuahsuhsuhsuhsuhsuh
Gene yardın beni bu kaç oldu bilmiyom yar anam yar ehue
UuYuRR demiş ki:bır ıkı kere soyledım can abı...
upss agzımdanmı kacırdım bıseylerı
zuhaaaaaaaaaaaa 😆 koptum lan uyur 😀UuYuRR demiş ki:aabı ıcımdekı cevjherı kesvettı deprem abı... banyoda bagıra bagıra bastan basyı soyluyodum bı telefon geldı depreme kadar ghıtmıs sesım ıste sanırım askının yaptıgı borulardan kaynaklanıyor... sonra konustuk anlastık baktım kreterlerıme uygun gıbı gozuken bı grup bıraz bı sure denıyecegım onları egerkı ıstedıgım kalıtede muzık yapabılırlerse bı sure onlara muzık alanında yardım edıcem grup bıraz nam slana kadar bırlıkte devam ederım... sonra kendı ayaklarında dursun cocuklar dıye bırakmak lazım
CoVeR_RoLL demiş ki:Kelepçe kral parçaymış gerçekten...Başarılar Deprem... 😉
Takipteyiz...
UuYuRR demiş ki:sen dınleme onu deprem abı beste senın soz senın yada oyle bısey sen trakıl sallama o berkerı o bısey bılmıyor.. aslında berkerde degıl o berker cukura dustu ablası yazıor onun yerıne berker bı cukurda ama bulamıoruz
maresalx demiş ki:Deprem vokal olarak trabzonsporlu Yattara'yı getirticekmiş konsere dogrumu ?
deprem eLimde şişme bebekle sevişirken ki resimlerin var asabımı bozma 😀 😛DEP_REM demiş ki:maresalx demiş ki:Deprem vokal olarak trabzonsporlu Yattara'yı getirticekmiş konsere dogrumu ?
evet senin zencilere olan ilginden dolayı onu çgırdık gece beraber takılcaksınız 🙂
maresalx demiş ki:deprem eLimde şişme bebekle sevişirken ki resimlerin var asabımı bozma 😀 😛DEP_REM demiş ki:maresalx demiş ki:Deprem vokal olarak trabzonsporlu Yattara'yı getirticekmiş konsere dogrumu ?
evet senin zencilere olan ilginden dolayı onu çgırdık gece beraber takılcaksınız 🙂
abicim sen istedin bende verdim hatta isterkenDEP_REM demiş ki:maresalx demiş ki:deprem eLimde şişme bebekle sevişirken ki resimlerin var asabımı bozma 😀 😛DEP_REM demiş ki:maresalx demiş ki:Deprem vokal olarak trabzonsporlu Yattara'yı getirticekmiş konsere dogrumu ?
vallah ben işimi yapıyorum sen ise kendi şişme bebegini bana ayarlayacak kadar pezev...k sin ehehuehu
zuhaaaaaathe_executioner demiş ki:abi yawaş ya, motorunuz soğusun biraz, durun nedir olay ya? tamam sakin... can sen şişme bebeği ver depo'ya, depo sen de al getir yattara'yı trabzonlardan, at can'ın kucaana olsun bitsin 😛 (depo bu arada fransa'daki amcam plak şirketini sana dewretmeyi düşünüyo, onu alırsan yanında bi de marc dorcel video şirketinin %51 hissesi var, bilmiorm artık, mankenlerle oynayabilecein bi film imkanı war elinde :twisted: )