Rind

maresalx demiş ki:
the_executioner demiş ki:
abi yawaş ya, motorunuz soğusun biraz, durun nedir olay ya? tamam sakin... can sen şişme bebeği ver depo'ya, depo sen de al getir yattara'yı trabzonlardan, at can'ın kucaana olsun bitsin 😛 (depo bu arada fransa'daki amcam plak şirketini sana dewretmeyi düşünüyo, onu alırsan yanında bi de marc dorcel video şirketinin %51 hissesi var, bilmiorm artık, mankenlerle oynayabilecein bi film imkanı war elinde :twisted: )
zuhaaaaaa
depo anca şişme mankenlerle bi filmde oynar 😆
şişme deprem seni :twisted:

can yedigin lafların haddi hesabı yok göbek bile yaptın yani bu laflarla seni dışarı alsak az birz 🙂

ohhh beaa...konser haberi...bayadır girmiyordum ama girdiğime değdi şimdi...gelecez hep barabar eglenecez.... haydi eller havaya deprem garage'a ... başarılar...

DEP_REM demiş ki:
maresalx demiş ki:
the_executioner demiş ki:
abi yawaş ya, motorunuz soğusun biraz, durun nedir olay ya? tamam sakin... can sen şişme bebeği ver depo'ya, depo sen de al getir yattara'yı trabzonlardan, at can'ın kucaana olsun bitsin 😛 (depo bu arada fransa'daki amcam plak şirketini sana dewretmeyi düşünüyo, onu alırsan yanında bi de marc dorcel video şirketinin %51 hissesi var, bilmiorm artık, mankenlerle oynayabilecein bi film imkanı war elinde :twisted: )
zuhaaaaaa
depo anca şişme mankenlerle bi filmde oynar 😆
şişme deprem seni :twisted:

can yedigin lafların haddi hesabı yok göbek bile yaptın yani bu laflarla seni dışarı alsak az birz 🙂

zuhahaha... davul olun emi 🙂 gerçi Can bi miktar olmuş ama... 🙂🙂

konser haberini gördüm, gelip izlemek farz oldu, 26 martta görüşmek üzere... Başarılar...

Menekşe ve begüme teşkür ederiz Can seni Allah'a havale ediyorum 🙂...

DePReM 26 mart pazar günü 21:30 sularında garajda sahne alacaktır...
Teşekkür ederiz...

Arkaplan benim ürünüm olup eheh böylece insanları aha gitara bak diye afişe bakmaya özendirecez 😀
nasıl fikir huehueh

Bu arada vokal bulaydık bırakın izmiri, bütün illerde konsere gitcezde vokal bulamadım ühühühüüh

Deprem eliyle çizdi arka planı 🙂= Resim konusundaki kabiliyteini bilmezsiniz siz onun.Hayalindeki gitarı evinde duvarların heryerine de çizmiştir bu afişe olduğu gibi 🙂=

Bekliyoruz Pazar herkesi...Güzel geliyoz güzel 🙂=

abı bu gun kosnerde cok kraldınız yıktınız ortalıgı bır deprem edasıyla sallandık.. koparttın bızı abı dajha cok sahnede gormek ıstıyoruz

(oldumu deprem abı yaz dedın yazdım )

saka bı yanada bu gun cok guzeldınız sahnede

Güzel bir DEPREM konseri daha böyle geçti 🙂
Gelen bütün arkadaşlarımıza teşekkürü borç biliriz, "abi kesin ordayım" diyen ama gelmeyen arkadaşlarımızada ayrı ayrı teşekkür ederiz...
Artık bundan sonra foruma DePReM konseri istiyoruz diyen arkadaşların yazıları kaile alınmayacaktır 😉
Bilgilerinize arz ederiz saygılar....

olm deprem 10 kişi anca var ya da yoktuk
bide baştan başayı sonda calmamak icin direndin fıtık ettin beni allah belanı versin 😀
gelmeyin bu adamın konserine bi daha zaten bilmiyo gitar calmayı
zuahaaaaaaaaaa

maresalx demiş ki:
olm deprem 10 kişi anca var ya da yoktuk
bide baştan başayı sonda calmamak icin direndin fıtık ettin beni allah belanı versin 😀
gelmeyin bu adamın konserine bi daha zaten bilmiyo gitar calmayı
zuahaaaaaaaaaa

kıhkıhkıhkıghkıhkıh..ulan can hiç güleceğim yoktu.:
😀😀😀😀
ben diyom zaten bu depo karambol diye😀😀

Geri