architect demiş ki:hepinize başarılar..
inşallah hemşerilerim seni begenir...
sahi depo yakında eskişehir ANDACROCK acılıyor..
acılış konserinde
iyi müzik yapan ama birtürlü kendini tanıtamıyan gruplarla yapacagız..
yani deprem grubu gibi...
yolun acık olsun..
Ertugrul reşit amca açıklamış sanırsam iyi okursan..
Birinden "depo" digerinde "deprem grubu" yazarak olayı belirtmiş..
osuruktan nem kapmaya çalışmasınız iyi olur...
TAbiyki deprem diyecek ve beni begenir diyecek 😉 kaç kere gittin ki yeni andaça, beni daha iyi tanıyor ki daha iyi tanıdıgı kesin o yüzden bana seslenmesi gayet normal...
Senin arkadaşın da buraya yazarken "Ertugrul başarılar dostum konser iyi geçer umarum yazacaktır ki yazanda olmuştur.."
Gruplarda bazen bazı insanlar öne çıkabilir ve ya çagırışım yaptırabilir; TNK diyince akla caner gelmesi gibi, DeM diyince göktugun gelmesi gibi, çilekeş diyince Ali gelmesi gibi, metallica james hetfield gelmesi gibi, foo fighters diyince Dave Grohl gelmesi gibi, nirvana diyince kurt cobian gelmesi gibi vs vs vs daha çok sayarım böyle... Önemli olan megolaman olmamak ve ben sırf grubum için kendime depo denmesine izin veriyorum çok mal bir lakab olmasına ragmen çoluk çocuk bile depo diyor akıllarında deprem diye kalmasın diye... insan ismi kimligi gibi dalga geçirmeyecegim bir konuda depo ya izin veriyorsam grup içindir... beni megolman yapmaya gerek yok her şey grubum için ve buraya bazı şeylerde kopyalayacam ilerki vakitler....
Grubun adı DePReM dir ve öyle olması için bir çok sebebim var..
Offlayıp puflamak yersiz konu kapanmıştır..
Saygılar...
Bu arada teşekkürler Reşit amca 😉