Ankara ritim gitarist ve vokal arıyoruz

• Konuyu açan Konuyu açan ays
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Selammmm biz sahne deneyimi olan 3 kızız lead gitaristimiz bateristimiz ve bassimiz var vokalimiz ve ritim gitaristimiz eksik bizimle birlikte sahneye cikacak ekip arkadaslari ariyoruz, yas araligi 16-19 olacak genelde tr rock hard rock punk rock, metal, grunge tarzinda calacagiz iletisim icin

Lead gitar: @iklimsvr
Bass gitar: @aysstp_
Bateri: @deffneewq_

Selam Ritim gitar çalıyorum hepinize istek gönderdim. profilimde 2 video var örnek teşkil etmesi açısından. Pardon dostlar Ankara olduğunu görmemişim.

Son düzenleme:
Selammmm biz sahne deneyimi olan 3 kızız lead gitaristimiz bateristimiz ve bassimiz var vokalimiz ve ritim gitaristimiz eksik bizimle birlikte sahneye cikacak ekip arkadaslari ariyoruz, yas araligi 16-19 olacak genelde tr rock hard rock punk rock, metal, grunge tarzinda calacagiz iletisim icin

Lead gitar: @iklimsvr
Bass gitar: @aysstp_
Bateri: @deffneewq_
Kendime özgün tarzi olan vokalim. Şan dersi almadım ya da sahne almadım ama sadece telefonumda bin tane kayıt var. Ses rengim çok güzel değil ama değiştirdiğim için kirli vokal de yapıyorum bilerek. Ayriyetten şu son bir yıldır üstüne dusemedim eğitim sebeplerinden dolayı ama çocukluğumdan beri dansla ilgileniyorum. İletişime geçmek isterseniz Instagram:, whylike_ ayriyetten söz yazımı da yapıyorum İngilizce. Şarkıları ben ingilizce söylediğim için Türkce sıkıntı yaşayabilirim.

Geri