Ankara Ritim Gitarist/Vokal Aranıyor.

Ankara'da kendi halimizde çalan amatör bir grubuz. Ritim gitarla birlikte vokal olabilecek bir kişiye ihtiyacımız var. Tarzımız rock-metal-shoegaze. Haftada bir stüdyo yapıyoruz.Lütfen tarzımızdan çok farklı şeyler çalmak isteyenler yazmasın. Yaş aralığı 17-21 olursa çok iyi olur.

instagram: eylemmtsn

merhabalar. rock- alternatif rock şarkılar yapıyorum. bu işte ilerleyebilecek bir ekip arıyorum. şarkı çıkartacak ve sahnelere çıkacak seviyedeyim. her türlü mix mastering işlemlerini halledebilecek ekibim var uygunsa sizin için dönüş yapar mısınız?

Merhaba vokal olarak katılabilirim eğer isterseniz, gitar da çalıyorum fakat yeterince iyi değilim vokalde de amatör olarak elimden geldiğince söylemeye çalışıyorum.

İg: rabia.nzmgl

Merhabalar. Özellikle vokalde kendime güveniyorum, ritim gitarla destek verebilirim. İstediğiniz her tarz şarkıyı söyleyebilirim ve çalabilirim. Özellikle rock ve metal için sert vokal tekniklerine aşinayım. Eğer ilgilenirseniz detaylar için iletişime geçebiliriz... Yaş aralığınıza uymuyorum, farkındayım, 15 yaşındayım ama şansımı denemek istemekteyim.

Geri