Mustafa Kartal 8 Temmuz 2025 #1 Ritim Gitaristim ve basci arkadasimla birlikte grup ariyoruz. takilmalik ya da sahneye cikmalik . yaslar 20
Ritim Gitaristim ve basci arkadasimla birlikte grup ariyoruz. takilmalik ya da sahneye cikmalik . yaslar 20
nanax Çarşamba 15:22 #2 Merhaba yasim 26 ben de gitar caliyorum bir suredir sarki da soyleyebilirim duruma gore ig varmi
Mustafa Kartal Çarşamba 17:14 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 su an sadece vokalimiz eksik, sesinizi dinlemek isteriz @mustafak4artal
nanax Çarşamba 22:17 #4 Mustafa Kartal demiş ki: su an sadece vokalimiz eksik, sesinizi dinlemek isteriz @mustafak4artal Hepsini görmek için tıklayın... Tabii yazdim donus yaparsaniz sevinirim
Mustafa Kartal demiş ki: su an sadece vokalimiz eksik, sesinizi dinlemek isteriz @mustafak4artal Hepsini görmek için tıklayın... Tabii yazdim donus yaparsaniz sevinirim
Altu Pazar 23:42 #5 Bir baterist mevcut, instagram dan dönüş sağlarsanız, demo vokal kayıtlarımı ilete bilirim ins : altuu.00
Bir baterist mevcut, instagram dan dönüş sağlarsanız, demo vokal kayıtlarımı ilete bilirim ins : altuu.00