Ey Forum,
Öncelikle ilk evladımı beklediğimin müjdesini vererek söze gireyim. Beni az çok tanıyan arkadaşlar içimdeki müzik aşkını bilirler. Bunun yansıması olarak ufaklığa giyim kuşam ve benzeri kullanabileceği eşyaları ararken rock&metal temalı ve mizahi içeriği olan ürünler arıyorum. Bir kaç internet sitesi buldum ve burada bir başlık altında toplamak istiyorum. Belki ilgisini çeken başka arkadaşlar olur. Sizin de gördüğünüz beğendiğiniz bu çerçevedeki ürünleri paylaşmanız hoşuma gider. Malum artık yaş kemale eriyor. Yavaştan forumda bu yönde bir dalga yayılmaya başlayabilir 😀
İlk bulduklarım:
Metal Baby Clothes | Metal Babies only | Metal baby shirts, Onesies
Heavy Metal Baby Clothes & Gifts | Baby Clothing, Blankets, Bibs & More!
Billy Bob Funny Cute Pacifiers Orthodontic Nipples For Babies 18 Choices
BILLY BOB BLACK PIRATE SKULL X BONES CHILDRENS PACIFIER baby pacifer teether
Öncelikle ilk evladımı beklediğimin müjdesini vererek söze gireyim. Beni az çok tanıyan arkadaşlar içimdeki müzik aşkını bilirler. Bunun yansıması olarak ufaklığa giyim kuşam ve benzeri kullanabileceği eşyaları ararken rock&metal temalı ve mizahi içeriği olan ürünler arıyorum. Bir kaç internet sitesi buldum ve burada bir başlık altında toplamak istiyorum. Belki ilgisini çeken başka arkadaşlar olur. Sizin de gördüğünüz beğendiğiniz bu çerçevedeki ürünleri paylaşmanız hoşuma gider. Malum artık yaş kemale eriyor. Yavaştan forumda bu yönde bir dalga yayılmaya başlayabilir 😀
İlk bulduklarım:
Metal Baby Clothes | Metal Babies only | Metal baby shirts, Onesies
Heavy Metal Baby Clothes & Gifts | Baby Clothing, Blankets, Bibs & More!
Billy Bob Funny Cute Pacifiers Orthodontic Nipples For Babies 18 Choices
BILLY BOB BLACK PIRATE SKULL X BONES CHILDRENS PACIFIER baby pacifer teether