Hehehe abi, uçak filmi değil diyende yok zaten 🙂 .Türbülans 2'nin konusundan kısaca geçeyim: Uçakta bir parti düzenlenecek metal müzik yapan bir grup uçuş boyunca eşlik edecek.Fakat teröristin biri grubun vokalistini bağlayıp onun kılığına giriyor ve uçağı rehin alıyor...Sonrada olaylar gelişiyor falan(Tabi filmin çoğu bölümlerinde güzel parçalar var)...Dediğim gibi doğrudan olmasada dolaylı yönden bahsediyor...CedriX demiş ki:Turbulans filmleri ben ucak kacirma ile ilgili diye biliyorum hatta birincisinde Ray Liotta oynuyo diye hatirliyorum ama bu baslik disi oldu simdi hadi devam etsin herkes...
aman allahım filmin ismini öğrendim sonunda bir gece show tv de izlmiştimo filmi müthişti offf aman tanrım adamda baya gothic ti 🙂 sesi marilyn manson a benziyordu o uçağı indirirken adamın dilini çıkarma olayı off çok dehşetti bulurum işallah bu filmitrouble demiş ki:Hehehe abi, uçak filmi değil diyende yok zaten 🙂 .Türbülans 2'nin konusundan kısaca geçeyim: Uçakta bir parti düzenlenecek metal müzik yapan bir grup uçuş boyunca eşlik edecek.Fakat teröristin biri grubun vokalistini bağlayıp onun kılığına giriyor ve uçağı rehin alıyor...Sonrada olaylar gelişiyor falan(Tabi filmin çoğu bölümlerinde güzel parçalar var)...Dediğim gibi doğrudan olmasada dolaylı yönden bahsediyor...CedriX demiş ki:Turbulans filmleri ben ucak kacirma ile ilgili diye biliyorum hatta birincisinde Ray Liotta oynuyo diye hatirliyorum ama bu baslik disi oldu simdi hadi devam etsin herkes...
beatlihead demiş ki:-tuhaf frekanslar serisinin hepsini izledim hepside güzeldi.