- Konu Sahibi Konu Sahibi
Brett Kingman Mind Abuse incelemesi;
Web'de pedal demosu aratıpta Brett'e denk gelmeyen yoktur herhalde, üstelik keyif aldığı belli 🙂
Ben de Brett videosu gelince bi koşu geldim. Güzel duyuluyor elinize sağlık. Böyle işlerin YouTube'daki önemli kişilere ulaşması çok güzel. Pete Thorn ve EytschPi42'ye de ulaştırabilirseniz çok geniş kitlelere ulaşabilirsiniz.
Bir detay pedalı (ilk video'da) prosesörle tanıtmış olması, bu şekilde setup pek kullanan görmediğim için belirtiyorum aslında test/tanıtım için daha acımasız bir yaklaşım. Farklı software kabin, amfileri denedikçe pedalların varsa zayıf yönleri çok daha çabuk ortaya çıkar, ayrıca pedalın output ayarı amfiye bağlamış gibi tepki vermez...
2. video ise önce Vox sonra Fender replicası ile high-gain, bir Mesa veya Marshall'a bağlasa işinin ne kadar kolay olabileceğini varsayarsak bence başarı gurur verici. İzmir'de denk geldiğimde mutlaka deneyeceğim.
Çok teşekkürler.Bu adamların videolarını keyifle izlerim. Bu sefer gururla ve sevinçle izledim. Başarılı bir ivme yakaladınız. Tebrik ederim.
Ayıptır sorması, satışlar ne durumda?
Pazarda kitle yakalayabildiniz mı?
Çok teşekkürler, aslında Pete ile en başta görüştük fakat sonradan cevap alamadık. Şimdilik onu askıya alacağız gibi görünüyor çünkü henüz verilmiş siparişleri yetiştiremiyoruz.Pete Thorn incelemesi yakışır hazır ivme kazanırken. Ola'nın incelemesini biraz donuk buldum nedense, gerçi kendisinden de pek hazzetmem o yüzden bana öyle geldi belki de 🙂
Brett ise bomba olmuş tek kelime ile, tebrikler tekrardan...
Yetiştirebilsek yapardık belki 😀 Geçenlerde Pluton Music bahar indirimi yapmıştı, indirim konusu daha çok onların insiyatifinde, biz onlara belirttiğimiz fiyatın altına satarsak baltalamış oluruz dolayısıyla etik olmayan bir durum oluşur.Ülkede bir geçmiş bayram indirimi yapın da açılsın satışlar, ben ilk müşteri olurum 😀 Başarılı olmanız gurur verici gerçekten, bizden çıkan bir gitar ekipmanı var diyebiliyoruz sonunda.
Pete Thorn incelemesi. İnceleme hakkındaki fikirlerinizi rica ediyoruz.