Altta Türkçe yazı olsa daha iyi olur dedim, siz lafı "volüme yerine de zaten ses hacmi diyorsun"a getirdiniz. İlk cümlemi yanlış anladığınızdan dolayı oluştu bu durum. Her şeyin Türkçe'sini kullananların çemkirişlerine benzettiniz yazımı biraz.Sakin ol. Kim nerden dusman yaratiyor? Amac dusman olmaksa yanlis kisiye laf soyluyorsun.
Ben kimseye cemkirmedim. Guzelce fikrimi beyan ettim. Full Ingilizce yazilmissa mydukkan'in bildigi bi sey vardir. Iki paragraf seyi cevirmedilerse birak onlar dusunsun. Satacak olan onlar. Int alisverislerinde 8 gun iade hakkin var. Madrm begenmezseniz iade de edebilirsiniz. Merak eden merakini bu sekilde de giderebilir. Pluton'da da deneyebilir.Altta Türkçe yazı olsa daha iyi olur dedim, siz lafı "volüme yerine de zaten ses hacmi diyorsun"a getirdiniz. İlk cümlemi yanlış anladığınızdan dolayı oluştu bu durum. Her şeyin Türkçe'sini kullananların çemkirişlerine benzettiniz yazımı biraz.
Hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz, tekrar okursanız size "çemkirdiniz" demedim zaten.Ben kimseye cemkirmedim. Guzelce fikrimi beyan ettim. Full Ingilizce yazilmissa mydukkan'in bildigi bi sey vardir. Iki paragraf seyi cevirmedilerse birak onlar dusunsun. Satacak olan onlar. Int alisverislerinde 8 gun iade hakkin var. Madrm begenmezseniz iade de edebilirsiniz. Merak eden merakini bu sekilde de giderebilir. Pluton'da da deneyebilir.
Forumda yuzlerce Turkce bilgi varken hala acilan basliklara dikkat edin. Okumayip olabildigince "salakca" sorular soran guruh birakin da o zaman seve seve Ingilizce ogrensin. En azindan islerine yarayacak kadar.
Ben ürün sahibine bir öneri yaptım ve siz çıktınız oradan bana "volume'e de ses hacmi diyorsun zaten ya" şeklinde bir saldırı yaptınız.
Aqualung sanırım çıkmış, Instagram'da gördüm, drive sanırım, biraz bahsedermisiniz nasıl birşey olduğundan?
25-50 watt Attenuator isterük.
bridged t ama, l-pad değil 🙂
2 günlük iş 4 tane direnç ya 🙂
Bu daha önce prototipini gördüğüm od mı başka bir proje mi?