@OsmanBurak Konuyu çok dağıtmadan iki satır yazayım. Soldano için üzülüyorum çünkü.
Soldano ilginç bir vaka. Adam 1987'de bence devrimsel bir ampli olan SLO100'ü yapıyor. O yıllarda Eddie Van Halen ayağına geliyor ve adamı Hartley Peavey'e kaptırıyor. Randall Smith (tip ve karakter olarak "the simpsons" tan Mr Burns'e çok benzetiyorum ) SLO'nun preamplisini neredeyse tamamen kopyalarak SLO'dan çok daha fazla satan Rectifer'ı üretiyor. Soldano da 30 sene boyunca neredeyse sadece SLO100 ve türevlerini üreterek (decatone ve muhtelif hot rod modelleri) aslında iç rekabetle kendi bacağına sıkıyor. Hele o Jet City(Designed by Mike Soldano) hikayesi konusunda bence kesin pişmandır (fiyat/performans olarak fazla iyi çünkü). Mike Abi bilindiği üzere hot rod otomobil meraklısı. Ve bu Jet City macerasıyla da 3-5 otomobil parasından fazlasının eline geçtiği konusunda şüpheliyim.
Müşteri hizmetleri konusundaki genel "katılığını" daha önce de duymuştum.
Bence adamın bu şartlarla 30 senedir piyasada olması başarı. Ama artan dijitalleşmeyle o da baskıyı hissediyordur mutlaka.