Rockout

Selam arkadaşlar. Aranızda Cüneyt dışında tanıdığım var mı bilemiyorum, belki siz beni biliyosunuzdur konserlerden barlardan falan. Tanışmıyosak ta tanışırız bi ara. Cüneyt'le uzun zaman önce müzikle çok alakasız bi yerde müzik sayesinde tanışmıştık. Belki sizinle de zaman içinde aynı sahneyi bile paylaşırız. Kolay gelsin, iyi çalışmalar. 🙂

..

Paylaşırız Muratcan neden olmasın. Vay be, ne günlerdi. Bu adamın babası da eski davulcu. Ayrıca nefis klavye çalar. Benim şefimdi şantiyede. İş görüşmemizde sadece müzik konuşmuştuk. Sonra kaynak mühendisi olarak işe başlamıştım. Her hafta en az bir defa şantiye lokalinde müzik yapardık Ergun Abi, ben ve Hakan. Oldies 60lar falan çalardık. Sinatra falan söylerdim. Çok eğlenceliydi. Bazen Ergun abinin evinde geceleri bi başlardık çalmaya, allah allah sabaha kadar bütün site bizi dinlerdi. Muratcan; The Rain' e de bekliyorum yorumlarını...

Millet haftaya Fire' ı da çalarız, baktım, oldu sayılır. Alp' e duyurun bir önceki mesajımla beraber. Bende telefonu yok elemanın...

Ya Rain'i dinlemek için sabırsızlanıyorum ama biraz zaman alıcak. İşyerinden download edip CD'ye basıp eve götürmem lazım. Yarın öbürgün inşallah. 🙂

Bu arada şu an güncel olan şey Rockout. Rockout'u dinlemek isterim ben. Hangi stüdyoda çalışıyosunuz mesela? Gelsem rahatsız olurmu kimse? (hani stüdyoda yalnız olmayı tercih ediyosunuzdur belki?)

muratcan beni de tanırsın frozen tears dan.. yeni bass'çıları olarak beni işe aldılar 🙂 çok eğlenceli ve güzel müzik yapılıyor..çok iyi oldu işi kapmam 🙂...stüdyoya gel bi sakıncası olmaz herhalde değil mi arkadaşlar..

cüneytim buraya bakıyoruz herhalde arada sırada.. alp e de duyurun demişsin 🙂 .. gören de ilgisiz neyim zannetcek... çalalım tabi fire ı...

ö.m. den teli msjlıyorum sana.. gerçi bu durumda lazım olmadı amma lazım oluyor işte arada 🙂

yaw görmeyeli forum bayaa canlanmış...
alpim öncelikle kiss konusunda cok bi yorum yapamayacağım cünkü adamların bildiğim parçaları 5'i geçmiyor, ama vokal cüneyte tiz geliyorsa zaten konuşulcak çok şey kalmamıştır bence...(ulan adam böyle canım hush parçasını da yemiş bitirmişti) 🙂
parçalarda önceliği berenin parçalara, Black Night ve Fever'a versek kısa vadede daha iyi olur bence, aradan çıkaralım bir an önce..
bi de alp şu studyoda kaydettiğin şeylerden iyileri foruma koy da dinleyelim..

Öncelikle Akın! ne çakalsın oğlum sen yav. Korn morn dalmışsın muhabbete hemen. Uzaktır o adamlar bana. Ama bir gün çalcak olursam alır seni gitarı bir güzel cıgı cıgı yaparız karşılıklı 🙂

Çok şenlenmiş forum. Hakanımda doğru söylüyor parçalar konusunda ama stüdyoda Doors'ları çaldıktan sonra daha da çalasım geliyor 8)

Merabalar Muratcan, herzaman bekleriz stüdyoya. En kısa zamanda görüşmek ve aynı sahneleri paylaşmak dileğimle...

hakanım o kayıt işi fos çıktı yaw.. alet hiç güzel kaydedememiş.. bi halt anlaşılmıyor. o nedenle bir şey yapamayacam.
bizim konuştuğumuz gibi bir hücum almamız lazım şöyle temizinden.

kiss lere gelince.. cüneytin de rahat söyleyebileceği bir kaç parça var.. hepimizin çok hoşuna gidecek şarkılar diye düşünüyorum.. bi ara bakarız onlara..

black night a da bakalım en kısa zamanda..

Muratcan studyo Cumartesi 17-19 Detay. Buyur gel valla.

Beyler bu hafta onerdiginiz tum sarkilari tartismaya acalim. Fakat oncelikle Touch Me, Fire, The Way ve Somebody to Love' ı halledelim. Money ve I Want it all son seklini alsin, eksigimiz kalmasin. Sonra yeni parca ekleriz.

Alp valla isi sansa birakmayayim dedim ondan. Girmezsin nete, kablon kesiktir, neme lazim? Black Night tiz. Ama bakariz. Oglum bu tiz sarkilari kim oneriyorsa o soylese, ben onun enstrumanini calarim valla.

nerdeyse bir ay olmuş kimse bişi yazmadı foruma yaw 🙂 şöyle biraz yukarı çıksın başlık..

cüneytim erdemle geçen gün konuşurken birkaç kiss şarkısında hemfikir olduk:

detroit rock city
get away
rock n roll all nite
bide black diamond..

bi bak bunlara.. ses problem değil rahatlıkla transpoze edilebilecek şarkılar.. hakanım ve güneşim sizde bir bakın şarkılara beğenirsiniz sanırsam..

bu arada ODTU bahar şenliği için grup arıyor, 4 Nisan'a kadar bi kayıt götürmemiz lazm..bu cumartesi alp o kayıt aletini getirsen bayaa iyi olur, iyi kotu bişeyler kaydedip verelim...

Yüzümde koskocaman bir gülümsemeyle "born to be wild" ı dinliyorum: )
Kaydı beğendim. Doğal olmuş hem de içinde gıcık bir dijitallik de yok. Diğerlerini de sabırsızlıkla bekliyorum.
Sevgiler!

tşkkür ederiz zehracım.. bu önümüzdeki bir iki gün içinde nette hazır olacak 3 şarkı.. ama sana daha önce erdem bütün kaydı verir herhalde🙂

eheh artık önümüzdeki maçlara bakacağız tabi ki🙂
hep daha iyisi olacak inşallah..

**olm koçi o kıyafet ne lan üstte atlet mangal pışpışlıyomuş gibi alta da sümerbank pijama giyiversen tam olacak.. 🙂

**kayıtları puervolume e verdiyseniz kafadan 3 günü var daha..adamlar hatmediyolar kayıtları yayınlamadan önce...koçisan getirirse daha önce dinleyeceğiz insallah maşallah..

atlet değil koçicim o beyaz tişört.. teesüf ederim.. 🙂

kaydı yarın veya çarşamba sana veririm sanırsam.. zaten purevolume u biliyorsun sadece 3 şarkı koyabilirim oraya.. kayıt 7 şarkı..

tahminime göre en geç çarşamba günü hizmete girecek purevolume.. şarkılar:

cocaine (eric clapton abimizden)
roadhouse blues (doors)
ve Johnny B (the Hooters)

aceleye geldi ama fena olmadı valla. elinize sağlık hepinizin. benim de boğazıma sağlık inşallah. grip devam ediyor. diyorum ki keşke şu kayıdı ben grip değilken yapsaydık, eminim daha güzel olurdu. şarkıları dinlerken hoparlörden uzak durun, size de geçebilir 🙂

Geri