Rockout

yaw üstteki abuk şey yanlışlıkla oldu, kusura bakmayın...yorumları okudum..grupta herkesin butun parçaları severek ve isteyerek çalması lazım....ben hush - november rain ve black knight iptal olsun derim...show must go on, money , I want it all daha önce konuştuğumuz gibi playlistin demirbaş parçaları olsun...old love zaten erdemle boşluklarda takıldığımız bi parça, hastasıyımdır.....yalnız ben Temple of the king'i pek sevemedim, uyuz geldi bana..(erdem coşma hemen!!) walla I Put A Spell on You çok güzel parça, bize de uyar...yalnız ben de 2 parça önerecem,
Clapton - Bad Love
Rolling Stones -Rock and a hard place
özellikle rolling stones kolay ve bize bayaa uyan bi parça...

yaw bide ODTU rock şenliği varmış, martta, ona da katılalım, coşturalım biraz oraları rock'n roll ve blues ile !!! eleme 19 - 20 şubattaymış...gecen senenin acısını çıkaralım 🙂

olm bu ne lan...herkes unuttu heralde burayı...kochum firat iyiki geldin valla ankaraya, özlemişiz seni...manhattan olayı da guzel oldu, görebildik sonunda şu mekanı...şu final dönemi geçsin de şenlendirelim forum ortamını...

uraz efendiden sonra bi de ben avatarı değiştirdim...gerçi aslında bunu diil coşkun göğen ( tanımayan google'dan aratsın 🙂 ) abimizin bi fotosunu koyacaktım ama bulamadım... lan uraz, seni şarap grubunun sayfasında görüyom paso, ne iş? 🙂

bi gün gidip dinleyecektik hesapta, gidemedik bile.. siz çaldınız da gelmedik mi olm? kıskançlık almış yürümüş diz boyunu geçmiş breh breh

ulan uraz, hayatin hikaye valla... neyse🙂

beyler bitmedi mi finaller? bayramda izmirde olcam. kafayi cekip denize işemeyi ozledim valla. neyse bayram biter bitmez ankaradayim, hemen calismaya baslayalim. erdem bey; aerosmith' in hastasiyim ben de fakat s. tyler kendisi bile canli soyleyemiyor caldiklari sarkilari. buluruz ikinmadan soylenecek bikac sarkisini tabii: orn. janie' s got a gun... hadi kolay gelsin...

ne kıskanacam lan seni ayakçı...ne yapıyon bari müzikle ilgili, çalıyor musun bişeyler?

cüneyt bu salı studyo var, ayın 18 inde, gelebilecek misin sen? bi de yeni parçaların son hali nedir beyler, buraya bi yazıverin..

delibassci demiş ki:
Sanırım bu forumun chat ortamından uzaklaşmasını sağlmak yani çöpe gitmemesi için uyarı yapmalıyım. Daha dikkatli..........

ben anlamıyorum ki bu kadar kastırmanın manası ne? küfür etmiyoruz bişi yapmıyoruz. sanki ekşi sözlükteyiz anasını satayım. forumun olayı budur zaten.. misal, çok sevdiğimiz gruplardan biri tushe. allahaşkına 30 sayfa grupla ve müzikle ilgili ne yazılabilir ben anlamıyorum. burası forum işte fazla da abartmamak lazım...

arkadaşlar finaller bitti benim döndüm forum ortamlarına.. biraz fire verdik ama olsun canım seneye düzeltiriz artık..🙂 🙂
:beer
moderator arkadaş uyarmış bakın... biraz daha dikkatli olmalıyız.. başlık kapanmasın..

salı günü stüdyo varmış hakanım erdemle konuşmuşunuzur zaten..
parçaları tekrar eder birde yeni queen lere bakarız bence diyorum ("i want it all" ve "show must go on")

salı günü görüşürüz..

uff..ne şekil avatar olmuş öyle be Alpim..yakışmış valla!
Yok mu program bi yerde?
vay be bi ara bu güzel grupla aynı sahneyi paylaşma şansımız olmuştu..😉 hey gidi günler..
Sevgiler!

Arkadaşlar studyo ayarını bir türlü çekemiyoruz. Bayramın dışında 29-30 Ocak' ta da İzmir' de olacağımdan ötürü 28 Ocak' a ayarladığımız stüdyoyu da iptal ettim. Yani Şubat' a kadar çalışma yapamayacağız. Fakat grup ben yokken de bir araya gelse fena olmaz değil mi? Ev çalışması - yeni şarkılar falan...

Bu arada sanırım delibassci isimli moderator arkadaşımızın ne demek istediğini tam olarak anlayamadım. Herkesin bildiği "horoz-çöplük" meselesinden dolayı üzerine de gitmekten çekiniyorum. Fakat Uraz' ın dikkat çektiği konuya deja-vu, çilekeş vs. gibi bir sürü örnek daha ekleyebilirim. Bunların yanında bizim forum melek gibi kalmıyor mu? Başka bir konu mu var benim bilmediğim diye de düşünüyorum, ama diğer forumlari biraz inceledim de bize yapılan uyarı hakikaten komik.

Haaa, daha dikkatli olunacaktır tabii (bkz. paragraf 2 cumle 2). Ama aynı uyarıyı benzer durumdaki diğer grupların da sayfalarında görmek isteriz. (Sanırım !)

Sevgiler

beyler cüneyt gidiyor diye salı günkü studyoyu niye iptal ettik ki hakkaten? eski parçalara bakardık, trafikleri fln oturturduk... bence bir an önce bi studyo alıp calışalım, en kötü doğaçlama yaparız...alp için çok iyi olur bence...haftaya cumaya kadar evde mi oturcaz...

beyler bu cumaki çalışma da yalan oldu...biz ne zaman müzik yapcaz yaw..bari bi sonraki çalışmaya calınacaklar arasına MONEY de ekleyelim, bu kadar zaman geçti, yeni parçalarla girelim studyoya queen dışında...
alp zaten çıkarmıştır eski parçaları..
bu arada herkesin bayramını kutlarım!

Yeter yav sıkıldım artık. Bitiyor çarşamba günü sunum falan. Dilediğimiz gibi çalcaz. Haftaya stüdyo alalım bir sürü çalışalım. Çok sıkıldım artık... Bir de bar ayarlayalım çok boşta kaldık.

Girayım alırsın umarım güzel aleti. Güle güle kullanırsın 🙂

Geri