Rockout

hakanım lan yoksa bu resimdeki "şahıs" senmisin? 🙂 🙂
sen hiç loosen my strings dinledinmi bakem? sen daha kıdemli olabilirsin amma ve lakin ben daha büyüğüm. büyük sözü dinne azcık 🙂 🙂
sevgili grup üyeleri hakanı sallamayalım ve loosen my strings çalmada karar kılalım 🙂 🙂
Valla çok güzel şarkı yaw.. 🙂

Alp ben sevmedim o şarkıyı. Hakan kaç zamandır haş haş diyo zaten 🙂 Çalmazsak olmaz. Ayrıca sen bu sarkıyı çok seviyosun biliyorum ama ancak
Highway Star,
Black Night,
Stormbringer,
House Of Pain,
Anya ve
Getting Tighter çaldıktan sonra o parçaya bakabiliriz. Tabi daha Queen, Doors, Pink Floyd falan da var. Offfffffff sarkılara bak beeaaaa. Birazdan bütün apartman uyancak. 8)

çok kokoşsun erdem.. insan desteklemez mi olm kardeşini... şu yukardaki şarkılardan bi anya birde hous of pain bu şarkıdan güzel bence 🙂 pink floyd ayrı tabe.. hep ayrı olmuştur.. ona lafım yok 🙂 neyse... veto 🙂 sırası bize de gelir elbet... :twisted: 🙂

o resimdeki şahıs ben diilim alpcim , zaten o yaşta öyle olsam şimdi ankaranın yarısı benimdi 🙂 ulan herif gruba gireli 2 hafta oldu hemen basladı yaş fln olaylarına, tanseli mi dinlesek ki 🙂 🙂 bu arada urazım, eger yeni bi meslege basladıysan hemen bi iki sipariş vereyim, malum yılbaşı yaklaşıyo....🙂 🙂

dostlar ,birlikteliğinizin daha çok şans getirmesini dileyerek saygılarımı sunarım..
alpim KISADEVRE'de ki gibi çok başarılı olacağını biliyorum..kolay gelsin...
Bu arada grubu yeniden topladım...umarım yine aynı sahneyi paylaşma şerefine erişiriz 🙂

alp kararlaştırdığımız yeni parçalar şunlar...
HUSH
BLACK NIGHT
I WANT IT ALL
MONEY
SHOW MUST GO ON
NOVEMBER RAIN
şu finalleri atlatalım hele, daha neler neler çalcaz...

bi de şu hush olayını oylamaya sunalım..bu parçanın orjinalini mi yoksa sonradan düzenlenen klip versiyonunu mu çalalım? orjinalinde klavye solo var, diğerinde gitar ve mızıka. bence klip versiyonu daha hareketli ve akıcı..ne dersiniz?

valla benim bildiğim bir version var o da 98de çıkan best of da olan.. o da orjinal olandır herhalde.. öbür klip versionunu bilmediğim için oylamaya katılamayacağım hakanım.. bana ikisi de uyar aslında.. şarkı güzel çünkü 🙂

bide arkadaşlar queen demek birkaç vokal demek.. bu birkaç vokal olayına sadık kalacakmıyız. kalacaksak kim cüneyte back vokal yapacak.. bunlar küçük ama önemli ayrıntılar gibi geliyor bana..

Geri