Rockout

oooo ne bu ya. Bir kaç gün bakmadık foruma efsane yaratmışsınız yoktan. Akın hepsi senin başının altından çıkıyor biliyorum. Ne çakal herifsin sen. Ben Caponlarıda Franzlarıda severim zaten. Size nispet master için Caponistan'a gitcem fethetcem orayı. Sağlam gitar yapmayıda öğretcem onlara 🙂

söylemiyim dedim ama artık bu kadar muhabbetten sonra mecbur kaldım. geçen provadan sonra bana ymca, macho man gibi gay parçaları çalalım dedi, ben kabul etmedim. aha yüzü burda söyle erdem öyle olmadı mı?

Hadi ordan. Sen söyledin i will survive'dan sonra. Bende tam tersine sana şiddet uygulamıştım bu parçaları asla çalmam diye. Ha şayet yok uygulamadın dersen hatırlat bir dahaki çalışmada uygularım canım basçım Urazım benim 🙂

Akın verdğin linkteki fotoya hasta oldum. Eğer sen sağdaki siyah şapkalı olursan bende kovboy şapkalı olan olurum. Kardeş kardeş eğleniriz di mi 🙂

Amoremorte demiş ki:
Akın verdğin linkteki fotoya hasta oldum. Eğer sen sağdaki siyah şapkalı olursan bende kovboy şapkalı olan olurum. Kardeş kardeş eğleniriz di mi 🙂

erdem olm hiç tanıyamıyorum seni lan . nerde o sert erkek nerde şu anki erdem... neyse lan şaka bi yana harbi çalsak mı lan ymca'i falan süper şarkılar eheheuahea

meraba arkadaşlar,
bize gösterdiğiniz ilgiye ve yorumlarınıza teşekkür ediyorum. sizi dinleyip beğenmiştim, hatta sizinle aynı gün program yapmayı istemiştim (valla,doğru söylüyom) ama burada olmadı,belki başka bi yerde.. 😉
görüşürüz...hoşçakalın :kahve

Ya arkadaslar saka maka ama burada Erdem'in karizmasini ciziyorsunuz. O ki klasik elektrik fark etmez gitar ustasi, o ki blues hastasi, o ki o eski rock gunlerinin hala barlarda yasamasini saglayan cowboy, o ki...
Yapmayin etmeyin agalar!!!!

Valla geyik falan yapmiyorum arkadaslar! Biz bu grubu kurarken blues yapacaz o neredeyse unutulan gucu tekrar hissedecegiz, eski rock parcalari ile adrenalin firtinasi yasiyacagiz ve yasatacagiz demistik!
Zannetmiyorum ki benim yoklugumda biseyler degissin!
Erdem ve butun grup uyeleri bunun canli kanitidir! 8)

efenim sn. erdem yalçınkaya'nın basın sözcüsü olaraktan forumun son sayfasında yeralan iddaaların asılsız olduunu belirtmek isterim.. kendisi sonderece temiz kalpli bir anadolu delikanlısı olmakla beraber çok ii bi blues/rockcu--gitaristtir... kamuoyuna duyrulur.. 🙂 🙂

fuzer demiş ki:
Ya arkadaslar saka maka ama burada Erdem'in karizmasini ciziyorsunuz. O ki klasik elektrik fark etmez gitar ustasi, o ki blues hastasi, o ki o eski rock gunlerinin hala barlarda yasamasini saglayan cowboy, o ki...
Yapmayin etmeyin agalar!!!!

yemişim ben onun karizmasını bırakın kardeşim bu ayakları karizma falan...rahat olun kasmayın kendinizi çalın vay em si eyinizi...

Evet Erdem ismi kullanılarak bir yerlere gelinmeye çalışılıyor; camiada bu kadar grup varken Erdem ismi üzerinde insanların çıkar gözetmesi çok yanlış. Herkes kendi işiyle ilgilensin. Erdem ile uğraşanları teker teker buldurtup hadlerini bildireceğim; daha öncekileri buldurttuğum gibi. Derslerinizde başarılar.

arkadaşlar hepinizi çok seviyorum. yaşadığım bunalıma da iyi niyet gösterdiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. umarım aradığınız gibi bir basçı bulursunuz. izmir'den sevgiler...

Hacı sen niye ayrıldın gruptan ben pek anlamadım. Bunalım munalım ayaa yapma simdi bana. Biz coktan gectik hacı o yollardan. Grupla ilgili canını sıkan birseyler var, o kesin. Bunalım falan hikaye. Bunalımdaysan "bana bir süre müsade edin" dersin. "Ben grubu bırakıyorum" başka bir şeydir Urazım. Medyaya konuyu yanlış aktarmayalım. Delikanlı gibi söyle "ben blues rock' n roll sevmiyom hacı" diye. Kayıtlara doğru geçsin hiç olmazsa. Çok kızdım sana çooook.

bunalım ayrı hadise de doğrudan söyledim çocuklara zaten rock'n'roll, blues, rock falan sevmiyorum, çalarken keyif alamıyorum diye.. yoksa herhangi bişey yok abi ailevi durumun dışında canımı falan sıkan.. çaldıklarımızı bile dinleyemiyorum artık sen hesap et durumu..
hepinizin maşşaklarını yerim ben, yoksa hepinizi çok seviyorum biliyosunuz...

baba bana düşmez ama o kadar ii müzik yapıyodunuz ki ben şahsen sevmesem bile (ki çok severim erdem bilir) bu kadar güzel bir oluşumu bozmazdım yani blues u rock 'n roll u çalamayacak dinleyemeyecek kadar sevmiyo olamazsın herhalde.. dediim gibi yanlış anlaşılma olmasın urazım ben sadece kafama takılanı yazdım..

Geri