Rockout

yok estağfurullah abicim.
hakikaten artık dinleyemiyorum rock falan.. hem benden kat be kat iyi çalan bir sürü basçı var. iyi bir basçı mutlaka bulurlar. çünkü grup güzel. ben zaten istemem rockout'un dağılmasını... gelir en önden seyreder alkışlarım. cüneyt gibi bir vokalle, erdem gibi bir gitarcıyla çalmak isteyecek çok adam çıkacaktır eminim...

İyi dileklerin için saol Akınım yiğidim. En kısa zamanda karşınızda görüşmek üzreee.

Hakan o ne biçim avatar olm. Dehşete kapıldım valla.

sevgili grup üyelerim çarşamba için şu şarkılara yoğunlaşacağım ve itirazlar veya eklemeler olursa çarşambadan önce olsun ki ben çarşamba neye bakacağımı biliim.. işte liste:

unchain my heart
mustang sally
i feel good
stairway to heaven
every rose has its own thorn
crazy little thing called love
the house is rockin'

Hakkaten çok fena sallıycaz ortamı...
Final zamanında gaza getirdiniz adamı. Noolcak halim 🙂

Bu arada Uraz olm sende sağlam rockçısın ama azcık yoldan çıkmıştın 🙂 öyle pop disco felam eheh.

**yok yok bu alple yürümeyecek gibi ..siz en iyisi vazgeçin..disiplinsiz bir insandır bikere,sonracııma saçlar uzun hippi midir anarşik midir belli değil..valla uyarmadı demeyin sonra 🙂

sevgili grup elemanlarım birde yeni grubuma burdan (perşembe akşamı klasiği - ekonometri dersi 🙂 ) selamlarımı gönderiyorum.
ve ayrıyetten diyorum ki acele loosen my strings çalalım (deep purple) çok zevk alacağımız bi şarkı valla bi dinleyin de görün demek istiyorum 🙂 🙂
sonra da saygı ve sevgilerimi sunup hoca beni görmeden çıkış yapıyorum!🙂 🙂

sevgili yeni basım, ben bu grupta senden daha kıdemli bi eleman olarak öncelikle deep purple'dan HUSH adlı enfes parcayı calalım diyorum..yaw 2 aydır bağırıyorum hush calalım diye, kimsenin salladığı yok...hele şu finalleri atlatalım, daha ne parcalar çıkarırız....

Geri