Rockout

Aha geri döndüm forum ortamlarıma. Gidişim suskun oldu ama dönüşüm muhteşem oldu. Çünkü yanımda kallavi insan, duygu adamı, şiir zamanı, kalender kişilik süper basör Fırat da var!!! İçiyoz güzelleşiyoruz şimdi.

Şarkılar çok canavar. En kısa zamanda çalışalım.

Tanselim flash animasyondaki parçayı şimdi çıkarmaya çalışıyorum ama olmuyor. Yani bu kadar güzel bir şekilde çalamadım ama yorumlamak isterim🙂

Bu arada Urazım bıraktıysan fender mender olaylarını ver gitarı bize bi işe yarasın heheh 🙂

valla alp bence ya sen yada erdem vokal yapabilirsiniz...sana zaten ilk görüştüğümüz gün sormuştum vokal yapar mısın diye, bana vokal gerekirse sen yapcaksın gibime geliyor 🙂 tabii istersen...🙂 bu arada i want it all harbiden süper parça, bende sabırsızlanıyorum çalmak için...

valla elimden geleni yaparım hakanım.. çok hoş olur hem çalıp hemde ufak da olsa söylemek. olm erdem nerelerdesin... fıratıma da selam söyle.. için bakalım bizde burda çeviri yapalım... neyse çalışalım şarkılara valla i want it all süper olacak.. birde november rain in sonuna bişey düşündüm süper oldu.. tabi eğer vıdı vıdı etmezseniz 🙂 🙂 çok sağlam solo vari bişi yazdım 8) ... ilk stüdyoda bakarız...

ulan alp' in gelmesiyle forum da canlanmis. ne guzel ne guzel. beyler ben HUSH MÖŞ söylemek istemiyorum yaw. bi deneyeyim dedim pek sevmedim kendimi HÖŞ derken. o kismini bence hakan soylesin, sarkiyi calmayi en cok o istiyor ya. ben de tam HÖŞ derken bi fotografini cekerim, anlar ne demek istedigimi. saka yapmiyorum. var mi icinizde "höş' leri ben derim abi" diyen.

gencler, sarkilara o gun yorgunlukla ok dedim ama bence simdilik prensipte ok diyelim. uzerinde cok konusmak gerekiyor. bir cok sarki ciddi back vocal gerektiriyor. (siz de konusmussunuz zaten yukarida) bir kac tanesi de hakikaten benim vokal karakterimle ayrica kisiligimle alakasiz. höş gibi. ha "money" dersen nefis. ama sonradan dusundum de november rain' i ancak transpose edersek zevkle soyleyebilirim. aksi halde axl gibi kapi gicirtisi sesi cikarmak istemiyorum. gencken yapiyorduk zevkle ama yas 30 oldu, bunye kaldirmiyor bazi hareketleri... show must go on guzel olur, yapariz. fakat black night' i da soylemekten zevk alacagimi sanmiyorum. e ben zevk almazsam dinleyiciyi siz dusunun (bu en nefis solist savunmasidir)

neyse fazla uzatmayayim da siz bu sarkilari calacakmisiz gibi dinlemeye devam edin. ilk firsatta da biraraya gelip tartisalim... ok

bakin size cok guzel bir altili kuponu:

1. ayak: I put a spell on you (CCR version. Dillere destan...)
2. ayak: Money (PF)
3. ayak: Old Love (Clapton)
4. ayak: Show must go on (Queen)
5. ayak: Don' t stop me now (Queen)
6. ayak: The temple of the king (Rainbow)

3. ve 6. ayaklar yatabilir, surpriz yazdim. ne bileyim onlarin yerine de "too old to rock' n roll, too young to die - jethro tull" ya da "sultans of swing - dire starits" olabilir. ayrica knockin' on heaven' s door' u yapalim demistik, listeye yazmamissiniz. ona kesin bakin bence, kafamiza gore bi cover yapariz, efsane sarkidir yasatalim... ayrica bir sarki daha var ki "all along the watch tower - hendrix" kimse hayir demez herhalde.

yok yok, biz kesin bi daha tartisalim beyler. herkesin sevecegi sarkilari ekleyelim playlist' e. bakin uraz ne hale gelmis istemedigi sarkilari cala cala 🙂

herkese mutlu yillar bu arada...

loby; simdilik sahne yok. basci problemi ile ugrasiyorduk bir kac zamandir. hallettik ama elemanlarin finalleri falan basladi. eski halimize doner donmez sahne arayislarina baslayacagiz.

abi inanılmaz bir altılı.temple of the king sürpriz at olur seyirciyi de kalbinden vurur o ayrı...şarkı seçimleriniz süper valla helal olsun...en yakın zamanda beraber bir konser yapsak nasıl olur sevgili rockout camiası..alp koçi için de ilginç bi deneyim olur hem..

tabi canım 4-5 saat sahne iyi gelir valla böyle iyicene bi çarpılırm omurlarım kayar bidaha doğrulamam ama olsun!! 🙂

valla ben de listelediğimiz şarkıları şöyle bir dinledim tekrardan "çalıcı" gözüyle.. hush konusunda cüneytim vokalimlen tamamen aynı fikirdeyim bence de çalmasak iyi olur. money tabiki süper şarkı.. black night keyifli bir şarkı bence çalamlıyız ama cüneyt sen zevk almıyormuşsun söylemekten.. show must go on ve tabiki i want it all da kesin çalınması gereken şarkılar bence... knockin' on heavens door konusunda da kesinlikle cüneyte katılıyorum.. yaşatılması gereken bi şarkı.. onuda kesin çalmalıyız..
rainbow u da çok sevdiğim için temple of the king i de çalmak isterim tabiki..
son olarak cüneytin jethro tull demesi de ayrıyetten çok hoşuma gitti.. baştan beri (hatta daha grupta bilem değilken 🙂 ) erdeme söylüyordum "abi jethro tull" diye.. too old to rock'n roll-too young to die ı veya eskilerden cup of wonder ı çalabiliriz mesela..

birde november rain den bahsedecektim unutmuşum... arkadaşlar november rain bir hayli yaylı çalgı gerektirdiği ve ayrıca çift gitarsız çalınmayacağı için onu listeden silmemiz lazım bence. çok güzel bir şarkı ama üzülerek söylüyorum, düzenleyemeyiz ve boşa uğraştığımızla kalırız..

hakkaten lan yamuldum garip garip şarkılar çala çala.. (bkz. avatar .mına koyim)
finallerden sonra bi yerde çalın da dinlemeye gelelim olm. queen'leri artırdığınız iyi olmuş...(ben varken yapmadınız lan .bneler)
öpüyorum...

Akınım seninde yeni yılın kutlu olsun. Hep birlikte nie mutlu yıllara...

Rainbow demişsiniz Tull demişsiniz uçurdunuz beni 🙂 Çalarız tabi. Ben bir de Aerosmith çalmak istiyorum. Bulursanız 70'lerde çıkan albümlerini bir dinleyin. İnanılmaz güzel şeyler var. Çok sevceğinizden eminim. November rain'i ne kadar düzenlesekte pek güzel olmıycak gibi. Çok enstrüman gerekiyor adam gibi çalmak için. Knocking on heavens door süper olur. 6'lı da çok iyi açıkcası hepsi müthiş parçalar. Sıkıldım finallerden en kısa zamanda çalalım. 8)

Geri