Rockout

**vay çakallar vaay.o zaman gelelim izlemeye di mi..evet..

**bu arada konser görüntülerini istemiyorsunuz heralde..hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor yav..o kadar 1 saat ampul gibi çektik sizi..en azından alın bi vcd yaptırın..

arkadasim ben bu grubu izledim ankara ünide vokallerinin mikrofonu cok küsel. eger biri banada alirsa o mikrofondan seve seve vokal yaparim🙂) süper bugün tekrar cikiyorlar heyecanla bekliyoruz. saat 3 de ankara üni fen fak. bahar senliklerinde..

**olm seyirci tam bir hayal kırıklığı sölemedi demeyin.ben dün şööle bi uğradım da...yaş ortalaması 17-18 falan.haliyle müzikal ortalama da manga ve mor ve ötesi ayarında...allah sabır versin canım kardeşlerim..

yaw ben cok begendim walla bu iki oldu. harika bi vokaliniz var nerden buldunuz yaa.. zaten mikrofonuna hastayim. klavye ve gitar ve ba ve davulda bi o kadar güsel.. kıskaniyorum erdem wallla 😆

Ancak şimdi yazabiliyorum arkadaşlar. Bahar şenliğindeki konser ve ondan bir hafta öneki taş amfi konseride çok iyiydi gerçekten. Gelip dinleyen destek veren herkese sonsuz teşekkürler. Oldukça eğlendik bizde ama kendi açımdan bir şey belirtmeden geçemicem. Kebap kokuları arasında gitar çalmak cidden çok zor bir işmiş...

Erdem' in mezuniyetini buradan kutlamak isterim. Zıçtın olm artık, çok özleyeceksin bu günleri... Çıkar o şapkayı kafandan, favorileri de kes bakayım. İş miş bulamazsın böyle blues' cu tipinle...

Şaka bir yana, tebrik ediyorum hakikaten. Azimle mezun oldun. Hem konservatuar hem kimya mühendisliği, iyi kotardın valla Erdemim.

Rockout yaz tatiline giriyor galiba. Eylülde görüşürüz diyorum.

Cüneyt'im çok teşekkür ederim. Olduk işte mezun düşünücez sonrasını. Master mı asker mi diye düşünüyorum bu aralar. Bayağı yorucu işlermiş doğrusu...

Pazartesi pazartesi cevap verilecek bir suru mailim varken ilk basta buraya yazmak istiyorum derdimi😛

Arkadaslarim bu Budapestede rocktan anlayan bir adama rastlayamadim. Her taraf club dolu... Insanlar Guns'nroses i cesit olsun diye iki dans parcasinin arasina sikistiriyorlar.. Biraz arastirdim, okullarin rock muzik senlikleri yok. Amator gruplar hic yok...

Ayni hafta icerisinde Jamiroquai, Malmsteen, Rod Stewart geliyor; onumuzdeki hafta da Garbage var. Ozel bir festival kapsaminda da degil... Ne durum ama... 😉

ne güzel yapmışsın yazmışsın forumumuza..
burda da süper bi grup varmış.. çok sıkı doors çalıyolarmış özellikle.. (hele bi basçıları varmış akıllara ziyan 😀 )

sen grubumuzun manager i olarak gittin taa balkanlara bak grup eylüle kadar dağıldı.. elemanlar duramadı 🙂 yokluğunu hissediyoruz valla..

eh gelince bu bahsettiğim grubun stüdyo çalışmalarına gidersin artık.. 🙂 kulağının pası gider.. 🙂

Rockout Cüneyt'in de dediği gibi eylüle kadar ara vermiştir çalışmalarına. Kimse boş durmasın tatilde. Herkes yeni sezon için yeni parçalar düşünsün hazırlasın. Supersonic menajerim sende dahilsin bak!!! 🙂

uzun bir tatilden sonra yeniden studyoya girdiler sanırım ama bilmiyorum kendileri ne düşünüyolar ama ben artık kendi bestelerini yapmalarını istiyorum kolay değil belki ama üstesinden gelirler ayrıyetten gitaristlerinin hastasıyım 😛 😛 😉

evet arkadaşlar.. rockout uzuuuun bir aradan sonra tekrar sahnede.. 30 Ağustos Salı ve ondan sonraki her salı saat 22:00 sularında Biziz Rock Bar'da olacağız. herkesi programa bekleriz..

valla doğru akın... hele o EY-1 kısmının çok ünlü bi gitaristten 🙂 çalıntı olduğu yolunda söylentiler de yok değil 🙂 ama dur bakalım zaman gösterecek neler olacağını 😀

Yok yok belliydi böyle olacağı. Geçen evde "abi şu KoRn şahane, blues bahane" falan demişti. Ben bilmem. Aranızda hardcore'cu var, Go Johnny Go çalarken corrr corrr diye power chord basarsa demişti dersiniz. 😀 😀

Geri