Rockout

En kısa zamanda çalışmalara başlayalım. Yeni güzel parçalar ekleyelim. Bu arada hepiniz maillarınıza bir bakın derim. Rockout'un yeni yüzünü göndericem sizlere 🙂

Alp iyi misin? Sen bu saatte kalkacan bi de internetin başına oturacan. Neler oluyor yav? hehe

Bu arada ben pek anlamıyorum ama istersen o fotoyu burayada koyalımda herkes görsün ne dersin?

hemen koyalım erdemim 🙂

rockoutif5.jpg

evet.. rockout--önemli ekipman değişiklikleri/eklemeleriyle 😛 -- 9 Aralık Cumartesi günü Tunalı Gölge'de sahne alacaktır.. saat ve line-up konularındaki gelişmeleri buradan takip ediniz 🙂

Ne ekipmanı ulen? Ne değişimi? Ben bile merak ediyorum ya ne diyeyim size?

İyi oldu bu konser, nefis nefis....

Abi Gölge Tunalı çok nefis mekan ama az ilgi görüyor değil mi? Enteresan... Akın edile, yazık bu güzel kaleye, Tunalı' daki tek gerçek rock bar burası. Bekleriz efendim 9 Aralık gecesi, biralar sizden !

Alp çok doğru bir seçim yapmışsın, tebrik ediyorum... Biraz sertlikten kaybeder ama duygudan kazanırsın Fender' le. Blues' a yolculuk... Hayırlı olsun tekrar. Yarın dinlerim tonunu...

Ekipmanı değişince dostum Alp'in bütün sertliğinin yerini acaip mi acaip bir duygusallık alıvermiş, komşu kızını zabt eyle yaylalar diyen sert ve karizmatik basçımız, aman bunu kesin çalalım diye "hemen yan kapı" adlı bi şarkı önermiş ki, şarkının ana teması komşuna bel bağlama, ağlarsın sonra kocası gelir evde kavga çıkarır bütün bağırtıları gece duyar uyuyamazsın vs...
Bu ne duygusallık be dostum

robert cray amca duysa acısından gider yazık valla.. 🙂

cüneytim bu fender le sertlikten bişi kaybetmediğimizi aksine şarkıların daha bi "kalın" 🙂 olacağını deneyimleyeceğiz hep beraber yarın..

En sonunda Rockout yine sahnede! Feci sallanıcak ortam. Saat 6 civarında sahnede olucaz. Herkesi bekliyoruz...

golgeafiscopyfk7.jpg

Afiş için Nil'e çok çok teşekkürler...

Geri