xesbane demiş ki:
o kişi ben oluyorum sanırım 🙂
erdemin yerini doldurmaya çalışacağım...
Kolay gelsin abi, Rocks'N zor gruptur basarilar
😀...Bakiyorum forum bayaga karismis, bizi neden cikarmadiniz diye kizanlar, ilgisizlikten dert yakinanlar..Beyler hepinizin kacirdigi cok onemli bir nokta var oda "populerlik"...Hasan Cihat Orter veya Serdar Oztop Turkiye'nin yetistirdigi en onemli ve en basarili gitar virtiozleri olabilirler, ama ben onlarin Bilkent'te veya herhangi bir baska universitede bir salonu doldurabilecek kadar cok populer olduklarini dusunmuyorum, bu sebeple neden insanlar rock'a bu kadar ilgisiz demek yerine Turkiye'de rock u temsil eden gruplari (Duman, Mor ve Otesi, Kargo,..) soylesilere getirmenizde fayda var, Athena'dan Gokhan soylesiye gelse 30 kisi mi gelcek yapmayin allah askina
😛..zaten ilk gun yapilan Duman konserinde yasanan izdihamda Bilkent'te insanlarin rock dan bihaber olmadiklarinin gostergesidir..Daha dun Tushe ODTU de 2000 kisiye son 3 sarki olarak `Yasandi Bitti Saygisizca`, `Ele Gune Karsi` ve 'It's a sin` caliyorsa ve bir stadyum dolusu insan hop hop zipliyorsa bunun sebebi insanlara bildikleri sevdikleri seyler yaninda kendi bildikleri sevdikleri seyleri calmak yani nabza gore serbet vermektir...Kimseye abi biz Kiss den 15 tane sarki caldik, cok guzel caldik ama kimse eslik etmedi diye kizmayin, cunku bende bilmedigim sarkilara eslik etmem genelde
🙂)...Birde Gokhan (Tushe) i dun izlerken bizim daha once seyirciyi sarkilara katmada basarisiz oldugumuz gercegine sahit oldum, Gokhan sarkilarin bircok kismini seyirciye soyletmeyi basardi, ben bu konuyuda bi dusunun derim..ama moral bozmayin Rock'n bilkente inatla 2 yilda bircok sarkiyi ogretti sevdirdi, populer seyler calip kolay a kacmiyorsaniz o zaman insanlarin caldiginiz seyleri populer hale getirmesi icin zaman taniyin..`don't cry` buna guzel bi ornektir...hadi eyw