😀 "Lümpen ne demek, aç sözlüğe bak, bilmediğin kelimeleri kullanma...
HalukOzgur demiş ki:😀 "Lümpen ne demek, aç sözlüğe bak, bilmediğin kelimeleri kullanma...
www.tdk.gov.tr demiş ki:1 . Marksçılık akımına göre toplumsal sınıf bilinci olmayan.
2 . İçinde bulunduğu toplumun kültürüne yabancı düşen, sözde bilgili tutum ve davranışlarıyla itici olan.
bırak şimdi roj tv yada .pkk. muhabbetini bu formda cok saçma şeyler var.bide müzik evrenin dilidir diyoruz bumu evrenin dili.bu form rojhan berkenın yapmıs oldugu muzıği bir kenara bırakılıp..tamamen siyaset tartışır olmuşsunuz yok neymiş türk.kürt ya kardeşim heppimiz bu ülkede yaşamıyormuyuz.yaşıyoruz demi o zaman sorun ne yarın o,bir gun adamın bırı turkıyede baska bır dılde rock bı albüm yapabılır. :!: o zaman ne yi tartışacaz burda merak ediyor ve bu formdaki herkese bu sorumu soruyorum. :?:Norton_Antor demiş ki:Müzikten herkes istediği gibi bahsedebilri elbette.Ancak Türkiye aleyhinde işler yapan,bariz şekilde pkk destekçisi olan Roj Tv'den nasıl bahsedebilirsiniz burada?
dostum bırak şimdi bunları sen müzikle ilgili yorumunu yaz buraya .... :!:Norton_Antor demiş ki:etnik meseleden bahsetmiyorum ama şu anda birşeyler yazdığınız sitenin de içinde bulunduğu ülkeyi yoketmek isteyen bir kanalın reklaını yapıyorsunuz burada.
murat_72 demiş ki:dostum bırak şimdi bunları sen müzikle ilgili yorumunu yaz buraya .... :!:Norton_Antor demiş ki:etnik meseleden bahsetmiyorum ama şu anda birşeyler yazdığınız sitenin de içinde bulunduğu ülkeyi yoketmek isteyen bir kanalın reklaını yapıyorsunuz burada.
Norton_Antor demiş ki:murat_72 demiş ki:dostum bırak şimdi bunları sen müzikle ilgili yorumunu yaz buraya .... :!:Norton_Antor demiş ki:etnik meseleden bahsetmiyorum ama şu anda birşeyler yazdığınız sitenin de içinde bulunduğu ülkeyi yoketmek isteyen bir kanalın reklaını yapıyorsunuz burada.
gayet bildiğin anadolu rock.siz de sırf dili farklı diye "süpeeeeeeeeer" şeklinde yorumları 8 defa altalta yazıyorsunuz.